BAYDAR DİRENEBİLECEK Mİ?

BAYDAR DİRENEBİLECEK Mİ?

Yunus Baydar...

    Uzun yıllar siyasi hizmetlerde bulunan ve Milletvekili adayı olduktan sonra kabuğuna çekilen Veteriner hekim Yunus Baydar ismi AK Parti Ardahan İl başkanlığı için tekrar gündem oldu.

    Siyasetin bir çok kademesinde halkla iç içe olan ve hizmet ettiği dönemlerde çözüm odaklı çalışmalarıyla halk tarafından takdir toplayan Baydar´a İl Başkanlığı görevini tekrar üstlenmesi için baskılar her geçen gün artıyor.

    Ak partili bir çok ismin Baydar´a "Ardahan´ın sana ihtiyacı var" diyerek bürosunu ziyaret etmelerinin yanı sırada gurbette yaşayan bir çok Ardahanlınında Sosyal meyda sitelerinden başlatmış olduğu "Baydar Geri Dön" kampanyasıda hızla yayılmakta ve Baydar´a destek yorumları artmaktadır.

    İl Koordinatör Milletvekilinin Ardahan´a gelerek İlçe ve Belediye Başkanlarıyla bir araya gelerek, istişare yapılarak yeni İl başkanının kim olacağı yönünde çalışmaların başlatıldığı bilgisine ulaşılmasına rağmen Baydar´ın henüz net bir karar almamasıda merakları attırmaya başladı.

    Baydar´ın Ardahanlı Ak Partililerin baskılarına ne kadar dayanacağı gizemini korkurken, Her dönem Ardahan´ın menfaatleri doğrultusunda kararlar alarak şahsi hayatından ferağat eden Veteriner Hekim Yunus Baydar´ın daha fazla dayanamayıp tekrar İl Başkanlığı görevini üsteleneceği yönünde kamuoyunda yüksek bir algı olduğu gözlenmektedir.