BASKILARA KAYITSIZ KALAMADI

BASKILARA KAYITSIZ KALAMADI

Gazeteci-Yazar Sinan Karaçay 2024 Mahalli ve İdareler Seçimi için Kartal Belediye Meclis Üyeliği için adaylığını açıkladı.

     Uzun yıllardır gazetemizde gündeme dair bölgesel ve ulusal alanda yazdığı köşe yazısı ve haberlerle halkın gönlünde taht kuran Sinan Karaçay'a Siyaset girmesi konusunda bir çok alanda baskılar yapılmıştı.

     Gazetemizin yanı sıra bir çok ulusal yayın kuruluşunda programlar yaparak halkın yaşadığı sorunların karar vericilere ulaşması anlamından yoğun çalışmalar yürüten Karaçay'ın halkın bu baskısı konusunda nasıl bir karar alacağı ise merak konusu olmuştu. Sosyal medya hesaplarından Karaçay'a desteğini ve teveccühleri gösteren bölge halkı vermiş olduğu desteğin karşılığını almış oldu. 

    Bölgenin sevilen ismi Gazeteci- Yazar Sinan Karaçay 2024 Mahalli ve İdareler Seçimi için Kartal Belediye Meclis Üyeliği için aday adayı olduğunu açıkladı. Karaçay sosyal medya hesabından yapmış olduğu açıklamada " Bölgemiz insanları ile yaptığım bir dizi görüşmeler bir kez daha gösteriyor ki temsiliyet noktasında eksikliğimiz herkesin malumu ve bu eksikliğin giderilmesi halis niyetler ile yola çıkan insanların varlığı samimi bölge insanlarını çok mutlu ediyor.

Bugüne kadar almış olduğum geri dönüşler geleceğe dair umut ve mücadele için kuvvet verir nitelikte olmuştur.

STK’larımızın, iş insanlarımızın ve kanaat önderlerimizin karşılarına samimi duygular ile çıkan evlatlarına sahip çıkma yönünde tavır almış olmaları her türlü taktiri hakkeden ve özlenen birlik havasını ortaya çıkartmak adına teşekkürü hakketmektedir.

İnşallah bu güzel süreç kendisine yakışır bir sonuç ortaya çıkaracak ve bu birlik ve beraberlik havası güzel günlerin müjdecisi olacaktır.

Vakit söz söyleme vakti , zaman bizde varız demenin zamanıdır.

Çok yakında birlik ve beraberlik içerisinde buluşmak dileğiyle…" dedi.