BAŞKANDAN KIZILAY`A DESTEK

BAŞKANDAN KIZILAY`A DESTEK

Çıldır Belediye başkanı Nurettin Aygün yapımında son aşamaya gelinen halı sahayı Türk Kızılay`ı Çıldır Şubesine cüzi bir miktar karşılığında kiraya vereceklerini açıkladı.

         Çıldır Belediye başkanı Nurettin Aygün yapımında son aşamaya gelinen halı sahayı Türk Kızılay'ı Çıldır Şubesine cüzi bir miktar karşılığında kiraya vereceklerini açıkladı.
              Başkan Aygün "Yapımında son aşamaya geldiğimiz Halı sahayı cüzi bir miktar karşılığın da Türk Kızılayı Çıldır şubesine katkı sağlamak, faaliyetlerine destek olması amacıyla kiraya vereceğiz. Buradan elde edilecek gelirle eminin Kızılay Derneği İlçemizdeki faaliyetlerini daha da arttırarak yoluna devam edecektir. Bizde Çıldır Belediyesi olarak derneğimizin yanında olduğumuzun bir göstergesi olarak bu kararı aldık " dedi.
            Konuyla ilgili olarak Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural' la görüşen Başkan Aygün halı sahanın yapımı bittikten sonraki düşüncelerini paylaştı. Görüşmenin ardından konuyla İlgili Bilgi veren Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı M. Ahmet Vural " Belediye Başkanımız Sayın Nurettin Aygün'ün Şubemize sunacağı bu katkı bizleri mutlu etmiştir. Başkanımızın bu davranışı Şubemize ne denli güvendiğinin büyük bir göstergesidir. Bizde Başkanımızın bize sunacağı bu desteği Genel Merkezimizle paylaşarak gerekli protokollerin sağlanması için çalışmaların başlamasını talep ettik. Şubemize sunulan bu destekle bizler de faaliyetlerimizi daha etkin olarak gerçekleştirebileceğiz. Başkanımıza bu düşüncesinden dolayı sizlerin huzurunda bir kez daha teşekkür ediyorum" dedi.
          Gerekli çalışmaların başlaması için yazışmaların başladığı beyan eden Vural, "Umuyorum ki en kısa sürede Başkanımız ve tüm Çıldır halkıyla beraber Halı sahanın açılışını gerçekleştireceğiz" dedi.