BAŞKAN`DAN ADAYLIKLA İLGİLİ AÇIKLAMA

BAŞKAN`DAN ADAYLIKLA İLGİLİ AÇIKLAMA

Başkan Köksoy, AK Parti gurup toplantısında Sayın Başbakanımızın, Ardahan Belediye Başkan Adayını ilan etmesi ile ilgili basına açıklamada bulundu.

    Başkan Köksoy, AK Parti gurup toplantısında Sayın Başbakanımızın, Ardahan Belediye Başkan Adayını ilan etmesi ile ilgili basına açıklamada bulundu.
   Aday gösterilmesi sürecinde öncelikle Ardahanlı hemşerilerimize ve Ardahan AK Parti il teşkilatına teşekkür eden Köksoy, açıklamalarında şu ifadelere yer verdi.
   “Ak partiden  Ardahan Belediye Başkan adaylığımın Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın, ilan etmesi bizim için büyük bir onurdur. Aynı zamanda büyük bir vebaldır.
Belediye başkan adaylığımın, kesinleşmesi sürecine 5 yıl boyunca Ardahan’a yaptığımız hizmetlerimizin Ardahan’lı hemşerilerimizin vicdanlarında karşılık bulmasının çok olumlu etkisi olmuştur. Ayrıca anketlere de yansımıştır.  Yine AK Parti Ardahan İl-İlçe Kadın Kolları Gençlik Kolları ve tüm ilçe teşkilatımızın büyük katkısı ve teveccühü olmuştur.
   Hemşerilerimizin desteği, teşkilatımızın teveccühü, Ak Parti Genel Merkezimizin ve nihayet Sayın Başbakanımızın takdiri ve onayı ile adaylığımız kesinleşmiş ve ilan edilmiştir.
      Bu sonucun oluşmasında katkı yapan destek veren dostlarıma büyüklerime, dua eden destek veren  hemşerilerimize ve  teşkilat mensuplarına çok teşekkür ediyorum.
     Adaylığımız açıklanana kadar, AK Parti aday adaylarımızla, demokratik ve nezaketli bir yarış sürmüştür. Bu nezaketli yarışa katkı yapan aday adaylarımıza ve süreci idare eden İl Başkanımız ile Milletvekilimiz Prof. Dr. Orhan Atalay’a da ayrıca teşekkür ediyorum.
     Bu sonuç Ardahan’da istikrarın ve hizmetlerin artarak, devam etmesi arzusudur. Ardahan’ın önü açıktır. Ardahan’ımıza hayırlı hizmetlere vesile olması dileğimle kamuoyuna saygılarımla arz ederim” dedi.