BAŞKANDAN SAĞDUYU ÇAĞRISI

BAŞKANDAN SAĞDUYU ÇAĞRISI

Son dönemlerde öğrenci kavgalarıyla....

      Son dönemlerde öğrenci kavgalarıyla gündeme gelen Ardahan´da AK Parti İl Başkanı Yusuf Demirci, öğrencilerin kavga için değil, okumak için üniversitede olduğunu bilmelerini ve tüm ülkede olduğu gibi Ardahan´da da kardeşçe yaşanabileceğini belirterek sağduyu çağrısında bulundu.

"GÜÇLÜ BİR TÜRKİYE İÇİN EL ELE VERMELİYİZ"

    Ülkenin hassas bir süreçte geçtiğini belirten Demirci herkesin yapılmak istenenlere ve yaşananlara dikkat etmesi gerektiğine dikkat çekti. "AK Parti İktidarının başta Ardahanolmak üzere tüm ülkede ki çabasının bu ülkenin, bu toplumun güzel geleceği için olduğunu herkesin bilmesini ve hep birlikte güzel, güçlü bir Türkiye için el ele vermelidir" diyen Demirci, "Herkesin, hepimizin çabası da bu yönde olması gerektiğine inanlardanım" şeklinde konuştu.

"HEPİMİZ AYNI GEMİDEYİZ"

     "Sözde değil, özde çalışmalar ile hep birlikte ülkemizin güzel geleceği için çalışmalı ve özellikle oynanan karanlık oyunlara dikkat etmemiz gerekir. Unutulmamalıdır ki hepimiz aynı gemideyiz" diyerek birlik bütünlük çağrısında bulunan Demirci şu ifadelere yer verdi: "Çıldır Aktaş Gümrük Kapısının açılması, Bölünmüş yol çalışmaları, Ardahan Üniversitesi, Kars-Tiflis-Bakü Demiryolu gibi dev projelerin hayata geçirilip, yürüdüğü bir Ardahan´ın daha çok hizmet alması için gecemizi gündüzümüze katmış, çalışıyoruz. Ardahan´ın Gölesiye, Çıldıryla, Posof, Hanak ve Damalıyla, Hoçvan ve Köprülüsüyle bin bir renk olduğunu herkes iyi bilmeli. Bu güzelm kentimizin diğer kentlerimiz gibi gelişmesi, büyümesi için ortaya konula çabalar görmemeli gelinmden herksin daha çok, daha güzeli için çalışması gerekir. Bunun içinde ebaşta basın, STK´lar, siyasiler ve bürokratlarımız el ele vermelidir."

MUHALEFETE ELEŞTİRİ

     Gerek bir Ardahanlı, gerek ise bir Avukat gerekirse bir İl Başkanı olarak derdimi Ardahan ve Ardahanlılardır diyen ve işlerinin çok ağır olduğunun bilinciyle günün 24 saati daha iyi nasıl yapabilirizin peşinde olduklarını belirten "Demirci bu memlekete muhalefettenmilletvekili olup, yan gelip yatanlardan değiliz. Bizim işimiz halka hizmet, hakka hizmet anlayışıdır. Bizler, Milletvekilimizle, İl Başkanlığı olarak, Belediyeler olarak halkımıza daha nasıl çok hizmet ermenin mücadelesi içindeyiz. Göreimizn bilinci içinde en iyisini yaparken moral bozmada devletin bürokratlarıyla el ele vererek çalışanlarız. Özel hayatımızı bir kenara itip, memleket sedası içinde çalışan bir ekip ruhu ile iktidarın tüm nimmetlerini halka sunmak, onların sorunlarını en aza indirme çabasıyla bularadayız. İşimz çok ama zor değil diyerek çalışıyoruz" dedi.