BAŞKAN`A COŞKULU KARŞILAMA

BAŞKAN`A COŞKULU KARŞILAMA

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy aday adaylığı sürecinin sona ermesi ve Ak Parti Ardahan Adayının açıklandığı törenin ardından Ardahan`a döndü.

   Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy aday adaylığı sürecinin sona ermesi ve Ak Parti Ardahan Adayının açıklandığı törenin ardından Ardahan'a döndü.
   Ardahan çevre yolu üzerinde yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Köksoy, vatandaşlarla tek tek tokalaşarak tebrikleri kabul etti.
  Burada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Başkan Köksoy, adaylık hakkında yaptığı açıklamada; "Bu karar Ardahan'ın hizmete ihtiyacının, istikrara ihtiyacının bir sonucudur. Hemşerilerimizin 5 yıl boyunca yapılan çalışmaları kabul ettiği ve bunun devamını istediğinin sonucudur. Buradaki kalabalığa, hemşerilerimizin heyecanına ilgisine teşekkür ediyorum. Burada bulunan herkesin, sessiz çoğunluğun sessiz çığlığın sesleri olduğunu düşünüyorum. Bu güzel karşılamadan dolayı herkese teşekkür ediyorum" dedi.
   Açıklamaların ardından, yaklaşık 150 araçlık bir konvoyla Ak Parti İl Başkanlığına gelen Başkan Köksoy, Ak Parti İl Başkanı Yunus Baydar ile Parti binası önünde kısa bir konuşma yaptı. İl Başkanı Baydar; "Bugün hep birlikte Belediye Başkanımız Sayın Faruk Köksoy'u bu yoğun-sıcak karşılama ortamını sağladığınız için, İl Başkanı olarak hepinize teşekkür ediyorum. Aday Adaylık sürecinde Sayın Başkanımıza ve partimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Başta Genel Başkanımızın, genel merkezimizin milletvekilimizin halkımızın da teveccühüyle Faruk bey tekrardan Ak Parti Belediye Başkan adayı olmuştur. Geçen 5 yıllık süreçte Ardahan çok büyük aşamalar kaydetti. Bundan sonraki süreçte de Ak Parti ile ve sizlerin desteği ile 2014 seçimlerinde hep beraber bu sevinci yaşayacağız. Ben şimdiden Adaylığın Ardahan'a hayırlı Uğurlu olmasını diliyorum" dedi.