BAŞKAN ZİRVEDE BIRAKTI

BAŞKAN ZİRVEDE BIRAKTI

Taşdeğirmen Köyü Dernek Başkanı Sinan Orhan...

          Taşdeğirmen Köyü Derneği Genel Kurulunu yaparak Bayrak yarışını yeni başkana devretti. Mevcut Başkan Sinan Orhan ve yönetimi devam yönünde baskılara rağmen yeni arkadaşların önünü açmak adına aday olmayarak genel kurul yapıldı. Genel Kurulda yeni Başkan Bahri Yaşar ve yönetimi seçildi.

            Başkan Sinan Orhan Genel Kurul sonrası açıklama yaparak başkanlık süresince destek olan her kesime teşekkür ederek bir açıklama yayınladı.

Kıymetli Köylülerimiz, Değerli takipçilerimiz,

Onurla ve Gururla yürüttüğüm köyümüzün dernek başkanlığı görevini sizlerden gelen devam etmem konusuna teveccühlere rağmen kendi hür irademle aday olmayarak bırakmış bulunmaktayım.

Bu bayrak yarışında yeni gelen yönetime başarılar dilerim. Umut ederim, derneğimiz için çok daha güzel şeyler yaparak, köyümüzü, derneğimizi her ortamda en iyi şekilde temsil edeceklerdir.

Bu süreçte birlikte yol yürümekten Onur duyduğum yol arkadaşım, dostum, kardeşim Sezer KARADAĞ’a, Arkamızda hep dağ gibi duran Büyük başkanımız Kirman ERCELİ’ye, Sanatçımız ve dernek yöneticimiz Burhan TANRIKULU’na, Muhasibimiz Gürbüz TOPKAYA’ya, Dernek Yöneticilerimiz Ateş DİKMETAŞ’a, Turgut ERCELİ’ye, Enser ÇELİK’e, Fikret KARAPAPAK’a, Necmettin KARADAŞ’a, Cengiz YILDIZ’a, Hakim YILDIZ’a, Cenk AKTAŞ’a, Gencay GÜMÜŞTAŞ’a çok teşekkür ederim. Hepsinin emeğine, yüreğine sağlık.

Şeffaf denetimi, köyümüze katmış olduğu kurumsallık, toplumuza doğruyu aktarma konusunda göstermiş olduğu özveriden dolayı Denetim Kurulu Başkanımız Metin GÖKDAĞ nezdinde tüm denetim kurulumuza teşekkür ederim.

Birçok projelerde örnek aldığımız, örnek olduğumuz bölgemizin kıymetli STK başkanlarına ve yönetimlerine teşekkür ederim.

Bizlerden her daim desteklerini esirgemeyen çok kıymetli Sponsorlarımıza, üyelerimize, üye olmayıp gönlü yanımızda olan tüm köylülerimize, her organizasyonda yanımızda olan köyümüzün kıymetli kadınlarına, bizleri köyümüze gittiğimizde memleketimizin sıcaklığı ile karşılayan tüm köylülerimize, aynı köylü veya aynı memleketli olmasak ta bizler için her projemize destek olan kıymetli gönül dostlarımıza, maddi, manevi desteğini esirgemeyen herkese çok teşekkür ederim.

Her zaman desteğini gördüğüm bölgemizin güçlü gazeteleri Çıldır Manşet gazetesi Ahmet Rıfat VURAL ve Sinan KARAÇAY nezdinde tüm ekibine, Çıldır TV Doğan Yücel, Yaşar Geler hocam nezdinde tüm ekibine, Çıldır Sancağı Adem KEMER’e, Siyasal Yaşam Erkan SARIKAYA’ya, Anadolu Dernek TV Dündar AĞDAĞ nezdinde tüm ekibine, Gazeteci yazar Sinan KARAÇAY ve Oğuz SÖZBİR nezdinde Hedef TV ekibine, Yıldız En TV Ufuk YILMAZOĞLU’na, Suat İNCEDERE’ye, Politik Ardahan gazetesi Dinçer AKTEMUR’a, İstanbul haber Tolga Bora YILMAZ’a, Haber Sarıkamış Salih ŞAHİN’e bizlerin yaptığı faaliyetleri toplumla buluşturdukları için çok teşekkür ederim.

İsim isim yazsak buraların almayacağını düşünüyorum. İsmini yazmayı unuttuklarımın affına sığınıyorum.

Sizler sayesinde çok kısa dönemde dernekçilikte çığır açacak, tüm derneklere örnek olarak çalışmalar yapma şerefine nail olduk. Yaptığımız bu çalışmalar taraflı ve tarafsız herkesin takdirini kazanması bizleri ziyadesiyle mutlu etmiştir.

Bu göreve başlarken temel ilkeler olarak;

Şeffaflık ve hesap verilebilirlik ilkesinden hiçbir zaman vazgeçmedik. Yaptığımız tüm faaliyetleri sosyal medya hesaplarımızda da herkesin göreceği şekilde paylaştık.

Yönetimde kaldığımız dönemde bütün bu faaliyetleri yaparken; bilet dağıtımı, hasta, köylü ve üye ziyaretleri, gerek derneğimizi temsilen gittiğimiz hiçbir organizasyonda bir kuruş yol, yemek vb maliyetlerimizin tamamını kendi cebimizden karşılamış bulunmaktayız.

Dernek gecelerimizde kimseye ücretsiz bir şekilde bilet verilmemiş olup, en kıymetli protokol kendi köylülerimizdir bakış açısıyla hareket etmiş bulunmaktayız. Katılım sağladığımız tüm düğünlerde ve diğer ziyaretlerin hepsinde dernek kasamızdan üyelere özel çelengimiz harici bir para çıkmamıştır.

Yaptığımız tüm faaliyetlerde, üyelerimizin, köylülerimizin ve toplumun menfaatine çalışmalar yürüttük, kimseyi ayırmadan ve ötekileştirmeden tüm üyelerimize değer verdik.

Bilerek veya bilmeyerek kırdıklarımız olduysa, Sürç-i lisan ettiysek affola.

Tekrardan şahsıma ve yönetimime vermiş olduğunuz güçlü destek için hepinize çok teşekkür ederim, Sağ olun, Var olun.

Benden yana yapılan işlerin kıymetini bilen herkese hakkım varsa helal olsun, sizler de hakkınızı helal edin.

Sinan ORHAN