Başkan Yılmaz ve Yönetiminden Çıldır Teşkilatına Ziyaret

Başkan Yılmaz ve Yönetiminden Çıldır Teşkilatına Ziyaret

Yaklaşan yerel seçimler öncesi AK Parti İl Yönetimi teşkilat ziyaretlerine başladı.

              AK Parti Ardahan İl Başkan  Ersin Yılmaz ve Yönetimi kurulu üyeleri Çıldır İlçe teşkilatını ziyaret ettiler.

           Mevcut İlçe Başkanı Yusuf Yılmazın istifası ile boşalan ilçe başkanlığına atanan Kürşat Gündoğduya hayırlı olsun ziyaretinde bulunan İl Başkanı Ersin Yılmaz, önceki ilçe başkanı Yusuf Yılmaz'a emeklerinden dolayı teşekkür ederek  tablo hediye etti. 

             Çıldır Belediye Başkan adayları ve İl Genel Meclis üyeliği için başvuru yapan aday adayları ile yerel seçimler öncesi sohbet ettiler. Güzel bir ortamda geçen sohbette tüm aday adaylarına başarılar dileyen Başkan Ersin Yılmaz birlik ve beraberlik vurgusu yaptı.

           Başkan Yılmaz toplantı sonrasında yapmış olduğu açıklamada ;'' ilçe teşkilatımız, partililerimiz, Çıldır Belediye Başkanı Aday Adaylarımız ve Çıldır il genel meclisi aday adaylarımızla bir araya gelerek, yaklaşan yerel seçimlerle ilgili istişarelerde bulunduk. Görevi devreden önceki dönem ilçe başkanımız Yusuf Yılmaz’a yaptığı çalışmalarından dolayı teşekkürlerimizi illettik. Geçtiğimiz günlerde İlçe başkanlığına yeni atanan Kürşat Gündoğdu başkanımıza hayırlı olsun temennilerinde bulunduk. Samimi bir ortamda geçen ziyaretimizde tüm adaylarımızla birlik, beraberlik mesajları verdik. Tüm Ardahan’a olduğu gibi Çıldır ilçemizde de AK Parti hükümetimizin yatırım ve hizmetleri artarak, devam edecek. Kıymetli hemşehrilerimizin teveccüh ve destekleri ile Çıldır ilçemiz de AK Belediyeciliğin eser siyaseti ve vatandaş odaklı hizmetlerine yenileri eklenecek'' dedi.