BAŞKAN YILMAZ, FARUK DEMİR, EŞİTLİKÇİ VE LİYAKATA ESAS DAVRANMALI

BAŞKAN YILMAZ, FARUK DEMİR, EŞİTLİKÇİ VE LİYAKATA ESAS DAVRANMALI

AK Parti...

          31 Mart yerel seçimlerinde CHP’den yeniden Ardahan Belediye Başkanı seçilen Faruk Demir’in belediyede bazı kadrolarda yaptığı görev değişimi bazı çevrelerin tepkilerini çekti.

       Ak Parti’nin yerel sonrası uzun süredir sessizliğini koruyan Ak Parti Ardahan İl başkanı Ersin Yılmaz, konu hakkında sosyal medya hesabından açıklama yaparak, Ardahan Belediyesindeki kadro değişikliklerinin kabul edilemez olduğunu söyledi.

           Yılmaz, “Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, seçimi kazandıktan sonra ilk işi olarak belediye de çalışan emekçi, işçi kardeşlerimizin yerlerini değiştirmek olmuştur.   Belediye Başkanı Faruk Demir, belediye çalışanlarına seçim sürecinde AK Partiye yakın olduklarını öne sürerek mobbing uygulamaktadır. Belediye bünyesinde çalışmakta olan personellerin yerleri haksız ve liyakatsiz bir şekilde yer değiştirilmektedir. Sayın Faruk Demir, bu tür uygulamalardan derhal geri dönmeli ve eşitlikçi, demokratik bir şekilde ayrım yapmadan yerleri değiştirilen işçileri bir an evvel eski yerlerine geri getirilmelidir” ifadelerini kullandı.