BAŞKAN YILMAZ BASINLA BULUŞTU

BAŞKAN YILMAZ BASINLA BULUŞTU

AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz ve yönetimi basın mensupları ile toplantıda bir araya geldi.

     Belediye Başkanı Faruk Demir'i sert sözlerle eşleştiren Yılmaz, “Ardahan Belediyesinde proje yok, reklam var” dedi.

    AK Parti Ardahan İl Başkalığı, Ardahan’da faaliyet gösteren yerel ve ulusal basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya geldi. Ahsen Kafede verilen sabah kahvaltısına AK Parti Ardahan İl Başkanı Ersin Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, Kadın Kolları Başkanı Selda Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Emre Karakoyun ile yerel ve ulusal basın mensupları katıldı. Burada konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz, 2024’ü işaret etti, CHP’li Belediyeyi eleştiri yağmuruna tuttu. AK Parti İl Başkanı Ersin Yılmaz, şu an aday belirleme sürecinde olduklarını, bu sürecin çok titizlikle yürütüldüğünü ifade etti.

    Halkın benimsediği, güvendiği, halka hizmet edecek bir adayın çıkarılması için çalışmaların devam ettiğini, hem merkez düzeyinde hem de yerelde bu çalışmaların yürütüldüğünü aktaran Yılmaz, aday kriterlerinden öncelikli olarak hem halkın benimsediği hem de halka hizmet yapabilecek bir aday için saha çalışmalarının devam ettiğini söyledi.

    AK Parti olarak halkının refahını arttırmak için ciddi yatırımlara imza attıklarını belirten Başkan Yılmaz, “AK Parti Belediyesi döneminde sayısız proje üreterek halkımıza hizmet ettik. AK Belediyecilik anlayışının olduğu her yerde hizmet en üst seviyededir. Biz bunu AK Parti belediyeciliği dönemimizde gerçekleştirdik. Şuan Ardahan’ın bu halde olması bizim dönemimize yapılan yatırımlar sayesindedir. Milletimizin bunu bilmesi lazım. Birileri gibi göz boyamayla proje üretmeden görev süremizi doldurmadık. Mevcut CHP’li Belediye Başkanı Faruk Demir’in geçen sürede kendine ait hiçbir projesi yok. Bizim dönemimizde yarım kalan projeleri devam ettirdi. Kura Nehri’nin kenarında yapılan Bungalov Evler SERKA tarafından desteklenerek yapıldı. Bizim dönemimizde hazırlanan Şehirlerarası Otogar projesi küçültülerek İstanbul Büyükşehir Belediyesine yaptırıldı. Proje üretme konusunda hiçbir çaba göstermemekle birlikte, insanlarla alay eder gibi bazı çalışmalar yapıyorlar. Mesela işyerlerinin önüne sigara küllüğü koydular. Küllükler görsel olarak daha modern yapılabilirdi, insanlara bunu reva görüyorlar. Çok güzel bir şey yapılmış gibi birde reklamını yapıyorlar. Her yaptıkları işte şov peşindeler. CHP'li Belediye Başkanı Faruk Demir'de proje yok, reklam var. Bu zihniyet devam ederse Ardahan gerilemeye devam edecek. Gerçekten memleketimize yazık oluyor. İlimizin, insanlarımızın bu zihniyetten kurtulması gerekiyor. Geçen 5 yılı memleketimiz için kaybedilmiş bir 5 yıl olarak görüyoruz. Ardahan’ın kaybedecek bir 5 yılı daha yok. Ardahan’ımıza AK Parti hükümeti döneminde ciddi yatırımlar geldi. Yatırımların artarak devam etmesi için ilimizin AK Parti hükümetine ihtiyacı vardır. 2024 Yerel seçimlerinde Ardahan’ı AK Belediyecilikle tekrar buluşturmak için tüm teşkilatlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde gece gündüz demeden çalışacağız. İnşallah Ardahan’ı yeniden AK Belediyecilik ile buluşturacağız” diye konuştu