BAŞKAN VURAL`DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

BAŞKAN VURAL`DAN HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Ardahan Haber Merkezi, AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural`ı ağırladı.

   Ardahan Haber Merkezi, AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural`ı ağırladı. Başkan Vural 4 gazetenin birleşerek vasıflı ve birinci kategoride birleşmesine “Basın sektöründeki kalitesizliği ortadan kaldıracak bir adım” olarak değerlendirdi.

   Ardahan’da 4 yerel gazete sahibinin bir araya gelerek kentin ilk vasıflı gazetesini çıkartmasının yankıları sürüyor.

   Ardahan Haber Gazetesi bünyesinde bir araya gelen, Ardahan Ses, Serhat Haber ve Ardahan Gündem Gazetesi sahiplerinin atmış olduğu adım kentte ortaklık kültürüne örnek gösterilmeye başlandı.

  Türkiye’de nüfus ortalamasına göre en çok yerel gazetenin yayınlandığı il olan Ardahan’da çıkarılan gazetelerin vasfının olmamasından kaynaklanan kalitesizliği ortadan kaldırmak için büyük bir adım atan birleşik basın mensupları ildeki diğer gazetelere değişimin kaçınılmaz olduğunu da göstermiş oldu.

    Ardahan’ın ilk vasıflı gazetesinin hazırlandığı Haber Merkezine hayırlı olsun ziyaretleri de devam ediyor.

    AK Parti Çıldır İlçe Başkanı gazeteci Ahmet Rıfat Vural, Ardahan Haber Gazetesinin yeni Haber Merkezini ziyaret ederek, hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

    Kendisinin de yerel gazete çıkarttığını söyleyen ve mesleki zorlukları yakından bildiğini vurgulayan Vural, “Ardahan’da uzun yıllar önce atılması gereken bir adımı atmış olmanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Birlikteliğiniz umut ediyorum ki daim olur. İlimizde basın sektöründeki kalitesizliği ortadan kaldıracak bu girişim hem memleketimize hem de sizlere olumlu yansıyacaktır. Kaliteden ödün vermeden ve sizlerin bu birlikteliğinizi bozmak isteyeceklere de kulak asmadan işinizi en iyi şekilde yapmaya devam edin. Yeni Haber Merkeziniz ulusal basın organlarını aratmayacak kalitede güzel bir çalışma ortamı olmuş, düzen ve tertipli çalışmanız sadece habere yoğunlaşmanız sizleri Ardahan’ın gerçek gazetecileri yapacaktır” ifadelerini kullandı.

    Gazetemizin Haber Merkezini ziyaret eden AK Parti Çıldır İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural, ortaklık kültürüne en güzel örnek teşkil edecek olan Birleşik Basının atmış olduğu adımı diğer sektörlere örnek olacağını belirterek, “Ardahan’da ortaklık kültürüne güzel bir örnek oldunuz. İnşallah sizin başlattığınız bu yoldan diğer sektördeki girişimcilerde devam eder”