BAŞKAN ULUTAŞ ESNAF ZİYARETLERİNE HIZ KAZANDIRDI

BAŞKAN ULUTAŞ ESNAF ZİYARETLERİNE HIZ KAZANDIRDI

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi bir yandan belediye başkan adaylarını...

     31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler öncesi bir yandan belediye başkan adaylarını belirlemeye çalışan AK Parti Ardahan teşkilatı bir yandan da seçim çalışmalarını sıkı bir şekilde sürdürüyor.

     AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş yönetim kurulu üyeleriyle birlikte esnaf ziyaretine devam ediyor. AK Parti Ardahan Merkez İlçe teşkilatı yaklaşan 31 Mart seçimleri öncesi çalışmalarına hız verdi. 

     31 Mart 2024’de yapılacak yerel seçimlerde Ardahan’da işi sıkı tutan ve belediyeyi AK Partiye yeniden kazandırmak için sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmamaya özen gösteriyor.

     Ardahan’da sık sık esnaf ziyareti ile seçim çalışmalarına aralıksız devam eden Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş ve yönetim kurulu üyeleri, esnafları ziyaret ederek, hem esnafın sorun ve taleplerini dinledi hem de 2024 seçimleri ile ilgili beklentilerini dinledi.

     Ziyaretler ile ilgili açıklama yapan Merkez İlçe Başkanı Aytaç Ulutaş, “2024 yerel seçimlerde Ardahan’da tüm hemşerilerimizi AK Belediyecilik ile yeniden buluşturmaya kararlıyız” dedi.

     Seçim çalışmalarının aralıksız devam ettiğini belirten Başkan Ulutaş, “31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan seçimler için sahada çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürüyoruz. Sokak sokak, cadde cadde esnafımızla ve   vatandaşlarımızla bir araya gelmeye sokağın nabzını tutmaya ve vatandaşımızı dinlemeye devam ediyoruz. Çünkü bu buluşmalar vatandaşlarımızla kaynaşmamıza en güzel vesilelerden biri ve bu ziyaretlerde gelecek planlamalarımızı da vatandaşlarımızla birlikte yapabiliyor, onlara kendimizi ve yaptıklarımızı en ince ayrıntısına kadar ifade edebiliyoruz. Sıkılmadık el, çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmaksızın, girmiş olduğumuz bu kutlu dava yolunda, esnaf ziyaretlerimiz tüm hızıyla devam ediyor. Esnaflarımızı ziyaret ederek hal ve hatırlarını sorduk, hayırlı işler diledik. Yoğun ve güzel tepkilerinden dolayı esnaflarımıza teşekkür ederiz. Esnafımızdan aldığımız güçle yolumuza devam ediyoruz. Her daim esnaflarımızla beraber olacağız. Yerel seçimlerde Ardahan’da tüm hemşerilerimizi AK Belediyecilik ile yeniden buluşturmaya kararlıyız. Bizimle beraber bu kutlu dava uğruna yol yürüyen, bizlere güç veren yönetim kurulu üyelerimizin her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.