BAŞKAN POLAT “İYİLER KAZANACAK, HERŞEY İYİ OLACAK”

BAŞKAN POLAT “İYİLER KAZANACAK, HERŞEY İYİ OLACAK”

İYİ Parti İl Başkanı...

İYİ Parti Ardahan İl başkanı Taşkın Polat, “Ekonominin yerle bir olduğu, Merkez Bankası'nın Sıfırlandığı hatta eksi 70 - 80 Milyar Dolar borçlandığı bu dönemde insanların evine un alamadığı, traktörüne mazot koyamadığı, tarlasını biçtiremediği ve ekinini ektiremediği köylerimizi partimize davet ediyorum” dedi.
İYİ PARTİ 3. OLAĞAN GENEL KURULA GİDİYOR
Önümüzde ki yıl yapacakları 3. Olağan Genel Kurul öncesi açıklamalarda bulunan İyi Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, “Genel seçimlerinden sonra Türkiye'nin kötü gidişatına son vermek için Sayın genel başkan Meral Akşener öncülüğünde başlattığımız cesurlar hareketi İYİ Parti o günden bugüne büyüyerek iktidarın tek talibi olarak ortaya çıktı. Bu güçlü partinin Ardahan 3. olağan kongresini yapmak üzere 2023’ün Ocak ayının ilk haftasında Dursun Akçam Kültür Merkezi'nde bütün Ardahanlı hemşerilerimizi ve partilerimizi iyiler hareketinin neferlerini cesurlar hareketine gönül veren bütün hemşerilerimizi davet ediyorum” diye konuştu.
Önümüzdeki Genel Seçimler öncesi halkın elini vicdanına koyması gerektiğine dikkat çeken Başkan Polat, sözlerinin devamında şunları söyledi:
“BU HAREKET CESURLAR HAREKETİDİR”
“Ekonominin yerle bir olduğu, Merkez Bankası'nın Sıfırlandığı hatta eksi 70 - 80 Milyar Dolar borçlandığı bu dönemde insanların evine un alamadığı, traktörüne mazot koyamadığı, tarlasını biçtiremediği ve ekinini ektiremediği köylerimizi partimize davet ediyorum. Bu hareket cesurlar hareketi diyoruz çünkü bunca engellemelere zorbalıklara iftiralara şerlere kumpaslara karşı boyun eğmeden bugünlere geldik. Artık hiç kimseye eyvallah etmeden yolumuza cesurca devam ediyoruz. Partimiz Allah'ın izniyle yapılacak olan Haziran 2023 seçimlerinde kesinlikle ve kesinlikle iktidardır. Halkımızın refahı ve demokrasi için mücadele edeceğiz. Ülkemizdeki yerle bir edilen Hakkı hukuku adaleti yeniden tesis edeceğiz. Demokrasiyi getireceğiz, insanların eşit geliri olmasını sağlayacağız. Rahat geçinmelerini sağlayacağız. Ülkedeki fakirliğin yokluğun yoksulluğun ve yargının yerle bir olduğu bütün olumsuzlukları düzeltmek için şeref sözü vererek yolunuza devam ediyoruz. Biz bu çabayı gösterirken de halkımızın elini vicdanına koyup gerçekleri görmesini bunca yolsuzluğu hırsızlığı, Ülkemizden 5-10 maaş alan onursuz insanları görmesini, haklarını nasıl yendiğini ve adaletin nasıl gasp edildiğini görmelerini İstiyoruz.
POLAT: “SALDIRGANLAR, TALİMATI MHP GENEL MERKEZİ’NDEN ALMIŞLAR”
Buna göre de bizlerle omuz omuza olmalarını bekliyor kongremize davet ediyoruz. Biz bu onurlu mücadeleyi verirken Sayın genel başkanımız Meral Meral Akşener’e defalarca sözlü ve fiziki saldırılar oldu. Evi basıldı, hakaretler edildi iftiralar atıldı, kumpaslar kuruldu ama hiçbirine eyvallah etmeden göğüs gererek bugünlere geldik. Aynı şey Ardahan'da da bize yapıldı. Dik duruşumuzu hazmedemeyenler olumsuzluklarını yüzlerine tokat gibi çarptıklarımız dönüp bize saldırı planlattı. Öğrendiğimiz kadarıyla araştırdığımızda saldırıyı yapanların Ülkü Ocakları mensupları olduğunu öğrendik. Iğdır Ülkü Ocaklarına Ülkü ocakları genel merkezinden talimat verildiğini öğrendik. MHP Genel Merkezinin haberinin olduğunu öğrendik. Bunların acizliğini çaresizliğini zavallılığını gösterir. Bizim öyle bir iki yumruğu eyvallah edip geri adım atacağımız sananlar aksine bize ateşlediler. Daha büyük bir hırsla daha büyük cesaretle yolumuza devam ediyoruz. Partimizin şu ana kadar 11 tane aday adayı vardır, kongremizde bazıları gelecektir bazıları gelemeyecektir. Aday adaylarımız da sanıyorum geldiğinde birkaçı adaylıklarını açıklayacaktır. Partimize büyük bir teveccüh var Allah'ın izniyle Ardahan'da seçimi kesinlikle almak için elimizden geleni yapıyoruz ve alacağız. Halkımız gerçekleri görüyor halkımız kendi durumunu teşhis etsin ona göre elini vicdanına koyup oy versin destek versin.
“EKREM İMAMOĞLU’NA SİYASET YASAĞI VERENLER, MİLLETE ZİLLET DİYENLERİ ÖDÜLLENDİRMEKTEDİRLER”
Gördüğünüz gibi daha geçen hafta İmamoğlu’nun bir tek kelimesinden dolayı yargılayıp siyaset yasağı getirenler ceza verenler hapis cezası verenler Milletin, dilim varmıyor bilmem neyi ne kadar küfür eden şerefsizlere ihale vermekle meşguller. Millete zillet diyenleri ödüllendirmektedirler. Millete ananı da al git diyenlere destek olmaktadırlar. Millete her türlü küfür edenlere el üstünde tutup Millete destek olan millet için mücadele edenlere ise yargılayıp susturmaya çalışmaktadırlar. Bize ne yaparlarsa yapsınlar nasıl baskı yaparsalar yapsınlar hakaret ederseler etsinler biz doğru bildiğimiz yoldan asla taviz vermedik yine de vermeyeceğiz. Elimizden geldiğince Devletimizin milletimizin bayrağımızın ve vatanımızın kurtuluşu için canımızı başımızı taşın altına koyarak mücadeleye devam edeceğiz herkesi saygıyla selamlıyorum.”
SAFFET KAYA'NIN PARTİMİZLE HİÇBİR ALAKASI YOKTUR
Partisine aday adaylığı konusunda büyük bir teveccühün olduğunu da dile getiren Başkan Polat, “Partimize adaylık konusunda da bayağı büyük bir teveccüh var bunun daha da artacağına inanıyorum. Halkımızdan Saffet Kaya'nın adaylığı ile ilgili sürekli bizden görüş soranlar oluyor. Ben buradan gerçekleri söylemek istiyorum, Saffet Kaya Ardahan'a geldiğinde partimizi ziyaret etti biz de Ankara'da kendisi ile bir kez görüştük. Bizden aday olacağını söylüyor fakat AK Parti ile de aday olmak için büyük bir çaba içinde olduğunu görüyoruz bu da bize biraz ters geliyor. Eğer burada ise partimizde ise bunu netleştirilmesi lazım yoksa da gidip Ak Parti'den aday olacaksa da bizimle irtibatını kesmesi lazım. Seçmenlerimizi kandırmak istemiyoruz bu nedenle de diyorum ki şu anda Saffet Kaya'nın partimizle hiçbir alakası yoktur” ifadesini kullandı.