BAŞKAN POLAT, GÜNDEMİ DEĞERLENDİREREK ÇAĞRIDA BULUNDU

BAŞKAN POLAT, GÜNDEMİ DEĞERLENDİREREK ÇAĞRIDA BULUNDU

İyi Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat....

       Kamuoyunda oyu artan partiler arasında gösterilen İyi Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, partisinin sürekli oy artırdığını ve vatandaşın üye olması için kendileriyle iletişime geçmesini istedi.

       Neden İYİ Parti’ye üye olmalıyım? Temalı yazılı basın açıklaması yapan İyi Parti Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat: “Ekonominin kötü gidişatı, alım gücünün düşmesi ile buna paralel suni gündem oluşturmak ve çeşitli konuları gündemde tutarak kamuoyunu meşgul etmek için yapılan stratejik oyunlar söz konusudur. Merkez Bankası’nın 128 Milyar dolarının akıbetinin belirsizliği ortadadır. Sürekli artan işsizlik, reform adı altında açıklananların çare olamayışını görüyoruz. Son zamanlarda AKP’nin genel merkez elamanı uyuşturucu kullanırken ev hapsi ile cezalandırılması sonucu adalete olan güvenç sarsılmıştır” dedi.

       Pandemi de işsiz gençlere maske cezası 3900 TL yazılırken, AKP kongrelerinin labeleb dolu olmasını eleştiren Başkan Polat, açıklamasında şunları söyledi: “AKP Belediye Başkanlarının gün yüzüne çıkan geçmiş dönemlerde yapmış olduğu yolsuzluklar ve dış politikada çamura batması, komşu ilişkilerinde başarısızlık yaşanmaktadır. Sürekli aynı kişilerin ihaleleri alması ve Suriyelilere 80 milyar doların üzerinde paranın harcanmasını kabul etmiyoruz. Otoyol vb ihalelerde müşteri garantili olup eksikliğin bütçeden verilmesini doğru bulmuyoruz. Yüzlerce yolsuzluk dosyalarının olması, bu dosyaların sonuçlanmaması ve bekletilmesi kamu vicdanını yaralamıştır. Yaşanan tüm bu olumsuzluklar karşısında bazı siyasi partilerin anketlerde oy oranının düşmesi, İyi Parti’nin oy oranının artması gibi daha birçok neden vardır. Bu anlamda partimizin yukarıda geçen yolsuzluk ve usulsüzlükleri takip ederek, gereğinin yapacağına emin olmanızı isteriz. Tüm bu nedenleri ortadan kaldırmak, ülkemizin birlik ve beraberlik içinde, müreffeh bir ülke olarak muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için vatandaşlarımızın partimize üye olmasını, İyi Parti’nin kadrosuna ailesinden en az bir iki kişiyi üye yapmasını arzu ediyoruz.”