BAŞKAN KÖKSOY`DAN TEBRİK MESAJI

BAŞKAN KÖKSOY`DAN TEBRİK MESAJI

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy, "Anadolu Ajansı`nın 5 dilde yayın yapmaya başlaması milletimiz ve ülkemiz için son derece önemlidir" dedi

 

       Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy Anadolu Ajansı'nın 5 dilde yayın yapmaya başlaması milletimiz ve ülkemiz için son derece önemlidir" dedi.

       Köksoy yaptığı açıklamada, AA'nın 93 yıl boyunca Türkiye'nin sesinin dünyaya duyurduğunu, bundan sonraki hedeflerinde de başarılar diledi.

      AA'nın 100 yıla yaklaşan çalışma hayatında Türkiye için çok önemli bir kurum olduğunu, bu süre zarfında güçlü Türkiye'nin güçlü sesi olduğunu ifade eden Köksoy, "AA'nın doğruluğu ve tarafsızlığı ayrıca kimliğine önem kattı. AA'da beklediğimizi görüyoruz. Özellikle son yıllarda yapığı atılımlarla Türkiye'nin sesi daha çok ve daha etkili duyuruluyor" dedi.

       ''Anadolu Ajansı'nın 5 dilde yayın yapmaya başlaması milletimiz ve ülkemiz için son derece önemlidir" diyen Köksoy, konuşmasına şöyle devam etti:

         "Bundan sonra da hem yayın yaptığı dil hem hizmet verdiği ülke sayısını arttırmasını istiyor ve diliyoruz. Bu alanda büyük bir çalışma içinde olduğunu görüyoruz. Sayın genel müdür Kemal Öztürk bey olmak üzere tüm ekibini kutluyorum. Çok başarılı bir insan ve başarılı bir ekibe sahip. Bu açıdan baktığımızda Kemal Öztürk bey çok önemli hizmetlere vesile oldu."

         AA'nın 80 ülkede faaliyet gösterdiğini anlatan Köksoy, "Birçok dilde yayın yapmayı, yansız, tarafsız, ilkeli yayın yapmayı kendine misyon edinmiş AA'ya bu güzel hedeflere ulaşma çabasında başarılar diliyorum. Daha nice yüz yıllara diyor gelecek günlerin iyi olacağını inancım tamdır" dedi.