BAŞKAN ESENYURTTA

BAŞKAN ESENYURTTA

Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlunu makamında ziyaret etti.

                 Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlunu makamında ziyaret etti.

           Ziyaret programına AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, Esenyurt Belediyesi Başkan Vekili Gürbüz Süleymanoğlu, Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş, Esenyurt Belediyesi Kars ve Ardahanlı meclis üyeleri ile başkan danışmanları katılım sağladı.

                Azizoğlu, genel merkez ziyaretleri sonrasında hemşerilerinin yoğun olarak yaşadığı ve Esenyurt ilçesinde Kars ve Ardahanlıların her zaman yanında olan Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nu ziyaret etmek istediğini belirtti.Azizoğlu, Çıldır’a ve Çıldırlıya hizmet etmek için böyle bir yola çıktığını söyleyerek, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’nun özellikle Kars, Ardahan, Trakya ve Anadolu’nun birçok beldesine destek verdiğini ve kendi ilçesine de Başkan Kadıoğlu’ndan destek beklediğini ifade ederek Kadıoğlu’nu Çıldır’da ağırlamak istediğini söyledi.

            Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ziyaretten dolayı son derece memnun olduğunu belirterek, sürekli olarak Ardahan ve Kars’a ziyaretler gerçekleştirdiğini ve önceki yıl Çıldır ilçesine de gittiğini söyledi. Bu ziyaretlerin devam edeceğini belirten Başkan Kadıoğlu, yeni seçilen Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu’na görevinde hayır ve başarı temennisinde bulundu. Başkan Kadıoğlu, Esenyurt dışında yapılan ilçe ve beldelere yardım ve destek konusunda gerekli desteğin Çıldır ilçesine de yapacağının sözünü verdi.

          Çıldır Belediye Başkanı Yakup Azizoğlu daha sonra Karslı Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Gazanfer Karakaş’ı makamında ziyaret ederek belediyeden ayrıldı.