BAŞKAN DEMİR'DEN SİYASİ PARTİLERE ZİYARET

BAŞKAN DEMİR

Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir....

     Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir, hızlı bir teşkilatlanma sürecine giren Ardahan Demokrasi ve Atılım Partisi’ne (DEVA) Partisine hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
    Başkan Demir’i, Deva Partisi Ardahan İl Başkanı Candar Yılmaz, Merkez İlçe Başkanı Aşkın Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Ziyarette Ardahan’ın genel sorunları, Belediye çalışmaları ve gündeme ilişkin özel konular ele alındı.
   Ardahan’da tüm siyasi partilerle iş birliği içerisinde olup, ilimizin sorunlarının çözümün de birlikte hareket edilmesini isteyen Demir; “Ardahan belediye başkanlığına geldik ama kaynak sorunumuz var, sürekli önümüzü kesen bir şeyler çıkıyor. Biz, Ardahan da demokratik bir düzen ve yaşam istiyorsak ülkemizin vazgeçilmez unsurları olan siyasi partilerin seçim dönemlerinde demokrasi bloku adına bir araya gelmeleri konusunda Cumhuriyet Halk Partisi olarak birlikte hareket etmeyi önemsiyoruz.  Ülkemizi ve Serhat Şehri Ardahan’ımızı kalkındırmak için iş birliğine her daim hazırız. Burada Deva partisinin oluşu son derece önemlidir, çünkü aynı taraftayız" dedi.

YILMAZ’I DAVET ETTİ
    Başkan Demir DEVA Partisinin törenlere, etkinliklere ve toplantılara katılması yönünde çağrıda bulunarak, " Bizim Ardahan da kenetlenmemiz lazım. Yalnız olmadığımızı görmeleri ve bu kara düzeni birlikte aşıp, aydınlık günlere beraber yürümemiz gerekmektedir” şeklinde konuştu.
     Ardahan Belediye Başkanı Faruk Demir’in Partisinin ziyaretine teşekkür eden Ardahan Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) İl Başkanı Candar Yılmaz ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
    İl Başkanı Candar Yılmaz ise, Yapılan bu ziyareti memnuniyetle karşıladıklarını belirterek;  “Bizlerde Deva partisi olarak ülkemizin ihtiyacı olan demokrasi ve hukukun üstünlüğünü önemseyen bir partiyiz. Belediye tarafından Ardahan’a yapılacak faydalı her projede ve yatırımlar da her zaman destek vereceğiz. Aynı memlekette yaşıyoruz, aynı havayı teneffüs ediyoruz. İlimizin sorunları için birlikte hareket etmeliyiz. Belediye Başkanı Demir’in bu nazik ziyaretinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.