BAŞKAN DEMİRCİ VE EKİBİNİN PUSULA RENGİ BELLİ OLDU

BAŞKAN DEMİRCİ VE EKİBİNİN PUSULA RENGİ BELLİ OLDU

Ardahan Ticaret Odası...

               02.10.2022 tarihinde gerçekleşecek olan Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde adayların pusula renkleri belli oldu.

          Pusula rengi belirlenmesinin ardından gazetemize açıklama yapan başkan Demirci " Ekimde seçime giden Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, Meclis Üyeleriyle birlikte üye ziyaretlerini geçekleştiriyor. Başkan Demirci, bizler bu görevi bir bedel karşılığı yapmıyoruz. Aksine tamamen gönüllülük esasına bağlı olarak, gerek özel yaşamlarımızdan feragat ederek, gerekse işimizden zaman ayırarak hizmet ediyoruz. Üyelerimizin bu süreçte desteklerini bekliyoruz şeklinde ifade etti. Başkan ziyaretlerinde yapılan başarılı çalışmalarına değindi.

      Geniş bir heyetle Ardahan’da olduklarını vurgulayan Ardahan Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci konuşmasına şöyle devam etti.

      "Tüm üyelerimizi oyunu kullanmaya davet ediyorum"

      Konuşmalarında, 2 Ekim'de yapılacak olan seçimlere değinen Başkan Demirci, seçimlere katılım çok önemli. Tüm üyelerimizi oyunu kullanmaya davet ediyorum. Bununla ilgili de duyurularımızı, davetlerimizi yaptık. Bizler bu görevi tamamen gönüllülük esasına bağlı olarak, gerçekleştiriyoruz. Dolayısıyla sizlerden gelen destek bu görevi daha şevkle yapmamızı sağlıyor. Onun için desteğinizi bizlerden esirgememenizi istirham ediyorum. Elimizden geldiğince her tarafa yetişmeye ve ulaşmaya çalıştık. Bu süreçte hiçbir konuyu atlamadık. Biz burada icra makamı değil aracı makamız. Sorunlarınızı, problemlerinizi ne kadar iyi anlatırsak, altı ne kadar dolu olarak sunabilirsek o kadar başarı oranımız artar ki sonuca varma oranımız arttı. Bu anlamda her kademeye koşmaya çalıştık şeklinde ifade etti." dedi