BAŞKAN DEMİRCİ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN DEMİRCİ BASIN MENSUPLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu...

      Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Metin Lale, Yönetim Kurulu Üyesi Veyis Osmanoğlu ve Genel Sekreter Aşkın Kızılkaya, ilimizde görev yapan ulusal ve yerel basın temsilcileri ile kahvaltı toplantı da bir araya geldiler.

     Ardahan TSO Başkanı Çetin Demirci Basın mensuplarına ve Yönetim Kurulu üyelerine toplantıya katılımlarından dolayı teşekkürlerini sundu ve Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

      Başkan Demirci, “Yeni bir döneme başladığımız günden itibaren hedeflerimizden şaşmadık ve kaldığımız yerden çalışmalarımıza, projelerimize devam ediyoruz. Seçim süreci sonrasında Serhat Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen “Ardahan Kazı Yetiştiriciliği Gelişiyor” projesi kapsamında odamız üyeleri ve yetiştiricilerine yönelik eğitim faaliyeti düzenledik. Ankara’da Kaz Yetiştiriciliği Çalıştayına katılarak, coğrafi işaretli Ardahan kazının tanıtımını gerçekleştirdik. Bu kapsamda, VI. Türkiye Kaz Yetiştiriciliği ve Kaz Günü Etkinliğinin Ardahan’da yapılması yönünde gayretlerimiz sonuç buldu ve gelecek yıl söz konusu etkinlik ilimizde yapılacaktır” dedi.

      Peynir Altı Suyunun Katma Değerli Ürünlere Dönüştürülmesi projesi kapsamında oda üyelerine ve üreticilere eğitim verildiğini de açıklayan Başkan Demirci, “Kars-Ardahan-Iğdır günlerine katılarak, Ardahan’ın turizm potansiyelini anlattık. Bu süreçte yine, Ardahan sınır ticaretinin gelişmesi yolunda önemli bir adım atıldı. Ankara Ticaret Odası ile Odamız arasında dış ticaretin geliştirilmesi amacıyla ortak çalışma protokolünün hazırlık sürecindeyiz”  şeklinde konuştu.