www.cildirgoyce.com

BAŞKAN AZİZOĞLU'NDAN BAYRAM MESAJI

BAŞKAN AZİZOĞLU

Çıldır Belediye Başkanı K.Yakup Azizoğlundan Kurban Bayramı Mesajı

       Bayramların, millet olarak birlik, beraberlik, barış ve kardeşlik duygularımızın pekiştiği, sevginin, şefkatin, merhametin, dayanışmanın doruk noktasına çıktığı günlerdir. Bu özel günlerde dargınlıkların unutulması gerekmektedir.

      Sevginin, vefanın, sadakatin, fedakârlığın simgesi olan kurbanın ve Kurban Bayramının anlamını çok iyi kavramak mecburiyetindeyiz. O sebeple birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen şer odakları ile kararlılıkla mücadele ettiğimiz bir süreçte idrak edeceğimiz Kurban Bayramının, birlik ve beraberliğimizi bozmaya yönelik girişimleri milletçe boşa çıkarmak için önemli bir vesile olduğu kanaatindeyim.

      Bununla birlikte yakın coğrafyamızda zulüm, türlü şekillerde kardeşlerimizi inletirken, yoksulluk hükmünü sürerken, Kurban Bayramının gönülleri yumuşatıp insanlığa vicdanı ve merhameti hatırlatması da en büyük arzumuzdur.

       Bu vesileyle  Aziz Milletimizin ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Kurban Bayramı'nı bir kez daha can-ı gönülden tebrik ediyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

K.Yakup Azizoğlu

Çıldır Belediye Başkanı