BAŞKAN AZİZOĞLU’N DAN KAYMAKAM İPEK’E VEDA YEMEĞİ

BAŞKAN AZİZOĞLU’N DAN KAYMAKAM İPEK’E VEDA YEMEĞİ

Kaymakam M.Enes iPEK için Çıldır Belediye Başkanı K.Yakup AZİZOĞLU veda yemeği verdi

                2 yıl önce Çıldır İlçe Kaymakmalığına atanan Kaymakam M.Enes iPEK için Çıldır Belediye Başkanı K.Yakup AZİZOĞLU veda yemeği verdi.  
            Yemeğe İlçe deki Kurum Amirleri, Siyasiler, Muhtarlar ve İş İnsanları katıldı. Çıldır Taş Konakta verilen yemek Kaymakam İPEK in teşekkür konuşması duygusal anlar yaşattı. Çıldır Yazı İşleri Müdürü Efrail Gündüz, Çıldır Belediye Başkanı K.Yakup AZİZOĞLU ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Gürbüz Yıldızın konuşmasının ardından veda konuşması yapan Kaymakam İpek ardaından bölgesinin sanatçılarından Bora KARASU ve Mehmet OKTAY türküleri ile konuklara güzel anlar yaşattılar. Program sonunda Başkan AZİZOĞLU ve Kurum Amirleri plaket ve çeşitli hediyeler takdim ettiler. 
            Kaymakam İPEK sonrasında sosyal medyta hesabından Çıldırlılarada veda mesajı yayınladı. 
 İPEK’İN PAYLAŞIMI : 
’’Bugün tam anlamıyla vedalaştık.   

Vefalı Çıldır’dan, şahsım için Belediye Başkanımız tarafından organize edilen mesai arkadaşlarımız, siyasi partilerimizin temsilcileri, esnafımız ve vatandaşlarımızdan temsilcilerin bulunduğu veda yemeği organizasyonuna iştirak ettik.  Belediye Başkanımız ve emeği geçen tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.  Biz Çıldır’dan razıydık, Mevlamda hepsinden razı olsun’’.