Başkan Azizoğlu'n dan 19.Festivale Davet

Başkan Azizoğlu

Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu

            Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu bu yıl 19. sı yapılacak olan Uluslar Arası Çıldır Göl Festivaline herkesi davet etti.
           28-29 Temmuz cuma ve cumartesi günü düzenlenecek olan 19. Uluslar Arası Çıldır Göl Festivali ve Aşık Şenlik´i Anma Paneline sayılı günler kala Çıldır Belediye Başkanı Kemal Yakup Azizoğlu tüm yöre halkını festivalde buluşmaya davet etti.
         Başkan Azizoğlu yaptığı açıklamada “ Bu yıl 19. sını düzenleyeceğimiz Çıldır Göl festivalimize gerek bölgemizdeki, gerekse gurbette yaşayan bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum. Ülkemizde yaşanan olumsuzluklar sebebiyle gerçekleştiremediğimiz festivalimizde, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda çeşitli etkinlikler olacak. Festivalimiz 28-29 Temmuz cuma ve cumartesi günü Aşık Şenlik'in sempozyumu ve Aşık Şenlik Anıt mezarı ziyaret edilmesinin ardından her yıl olduğu gibi bu yılda Akçakale adasında birbirinden değerli sanatçılarımızın katılımıyla gerçekleşecek.  Bizde bunun heyecanını taşıyoruz. Vatandaşlarımıza unutamayacakları, büyük keyif alacakları bir festival yaşatmak için büyük titizlikle çalışıyoruz. 28-29 Temmuz  günleri Çıldır Belediyesi önünden ücretsiz servislerimiz festival yerine halkımızı taşıyacaktır" dedi.