BAŞKAN BAYDAR´DAN ANLAMLI DAVET

BAŞKAN BAYDAR´DAN ANLAMLI DAVET

AK Parti Ardahan İl Başkan..

     AK Parti Ardahan İl Başkanı Baydar yaptığı Açıklamasında ?Hemşerimiz, Kardeşimiz lösemi hastası 3 yaşındaki Yusuf Ali Gökçe kardeşimize uygun donör bulmak amacıyla kan bağışı kampanyası yapılacak. 

    İstanbul da lösemi tedavisi gören Hemşerimiz Yusuf Ali Gökçe Kardeşimize ilik nakli için donör bulmak amacıyla 12 Ocak ta Kan bağışı kampanyası başlatılacak, vatandaşlarımızı Türk Kızılay´ına bağışta bulunmaya davet ediyorum dedi.?

    12.01.2018 Cuma günü Ardahan Merkezde PTT kavşağı Kızılay Binası Önünde saat 09:00 dan itibaren Kızılay Aracılığı ile kan alımı yapılacaktır. Bizlerde bu kampanyaya destek vererek kardeşimiz için umut olmaya çalışacağız. 

    Kampanyayla Gökçe´ye uygun donör bulunmasına yardımcı olmak istediklerini dile getiren Baydar, bu tür durumlarda herkesin duyarlı davranması gerektiğine işaret ederek, "Kampanyaya bütün hemşerilerimizden destek bekliyoruz. Biliyorum ki Ardahanlı hemşerilerim her konuda olduğu gibi bu konu da da duyarlılıklarını göstereceklerdir. İnşallah verilecek kanlarla Yusuf Ali´ye umut olacağız dedi.