BAŞKAN AYDIN, ARDAHAN İÇİN KAZANACAĞIZ

BAŞKAN AYDIN, ARDAHAN İÇİN KAZANACAĞIZ

Başkan Aydın: Parti olarak sahanın her yerindeyiz...

      Başkan Aydın: Parti olarak sahanın her yerindeyiz

   AK Parti İl Başkanı Hakan Aydın, 31 Mart´ta yapılacak yerel seçimler ile ilgili basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

    AK Parti´de başarılı bir şekilde İl Başkanlığı görevini yürüten, kısa sürede kurduğu samimi diyalogla vatandaşın gönlünde yer edinen ve halkın takdirini kazanan Başkan Aydın, yerel seçimlerde iktidar partisi AK Parti´nin kazanması gerektiğini, bu konuda şehirde vatandaşlarda bu yönde bir eğilimin olduğunu, vatandaşların AK Parti iktidarına büyük destek verdiğini söyledi.

    Belediye Başkan Adayı Yunus Baydar ile birlikte seçim çalışmalarını sürdüklerini, 31 Mart gecesi seçimde zaferle ayrılacaklarını, şehre belediyecilik anlamında daha fazla yatırımın gelmesi noktasında Yunus Baydar´ın önemli projelere imza atacağına inandığını açıkladı.

    Vatandaşların gönlünde yer edinerek huzurlu ve sakin bir şekilde seçim kampanyasını yürüttüklerini, diğer partilerinde aynı şekilde herhangi bir olumsuzluğa meydan vermeden demokrasi çerçevesinde bir kampanya güttüklerini anlatan Başkan Aydın, İl yönetimi, merkez ilçe yönetimi ve diğer parti organlarıyla birlikte yekvücut halinde sahada başarılı bir şekilde çalıştıklarını anlattı. 

    AK Parti belediyeciliğinin Ardahan´da kaldığı yerden devam etmesi için çalışacaklarını dile getiren Aydın, şunları kaydetti: "Yerel seçimlere emin adımlarla gidiyoruz. Niyetimiz halkımıza hizmette kaldığımız yerden devam etmek. 24 Haziran ve 16 Nisan´da olduğu gibi diğer siyasi partilerle beraber inşallah bu seçimi de Ardahan´a yakışır bir seçim kampanyası havasında yürütmek istiyoruz. Bu seçimlerin ilimize, ülkemize ve insanımıza hayırlar getirmesini diliyoruz. Halkımızla kaynaşarak, onların içerisinde, onları dinleyerek, istişare ederek inşallah bu süreci tamamlamak istiyoruz."

AYDIN´DAN, MEHMET AKİF ERSOY MESAJI

    İl Başkanı Hakan Aydın Mehmet Akif Ersoy´un vefatının 82. yılı dolayısıyla anma mesajı yayımladı. Aydın mesajında, ?Milli mücadelenin azmini, kararlılığını ve inancını yüreklerden mısralara taşıyan, her eserinde İstiklal mücadelesinin, bağımsızlığın, kurtuluşun ve millet sevdasının önemine değinen İstiklal Marşımızın şairi merhum Mehmet Akif Ersoy´u ölümünün yıldönümünde rahmetle anıyorum.? ifadelerine yer verdi.