www.cildirgoyce.com

BAŞKAN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

BAŞKAN AÇTI AĞZINI YUMDU GÖZÜNÜ

Düşüncelerimizi Kaleme Almaya başladığımız...

    Adalet ve Kalkınma Partisi Ardahan Tanıtım ve Medyadan sorumlu il başkan yardımcısı Ercan Ürker bazı bayın yayın organlarında ve sosyal medya adreslerin yapılan iftiralar için sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

    Başkan yaptığı açıklamada;

 (?...Eski Telekom Müdürüne Cevaben"... )?
Düşüncelerimizi Kaleme Almaya başladığımız günden beri kanımıza da, mürekkebimize de okuyup üflediğimiz tek duamız şudur:
"Allah´ım!
Ne yazacaksam, yalnız İslam´ı ve ülkemi kuvvetlendirmek için yazılmış olsun!"
Hal böyleyken, yaptığınız her taarruz ve eleştiriye de sonuna kadar açığız...
"Çok yetersizsin!"
"Kabul!"
"Çok dağınıksın!"
"Kabul!"
"Çok ağırsın!"
"Kabul!"
"Çok öfkelisin!"
"Kabul!"
"Çok çirkinsin!"
"Kabul!"
?Üslubun çok bozuk!?
?Kabul!?
En isabetlisinden, en ıskasına kadar kabul, kabul, kabul, kabul! 
"Kabul!" demeyeceğimiz iki kesimse, biri haliyle iftiralarla insanları hedef haline getirenler diğeriyse , oya örmek, çekirdek çıtlamak, göbek kaşımak gibi nice ulvi iş dururken, vaktini Şehrine insanına ayıran vaktini onları destelemekle geçiren il Başkanımıza iftira atan oturduğu yerden fikir beyan edip şahsımla ilgili de yazı yazan Ardahan´da olmamasına rağmen her konuda fikir beyan edenleredir...
Son zamanlarda sosyal medya üzerinden Hem teşkilatlarımızla hemde İl Başkanımız la ilgili siyaset ahlakına sığmayan, seviyesizce iftiralar atılmaktadır. 
Sosyal medyada yer alan haberlerin, gerçeklikle hiçbir ilgisi yoktur ; ?Atılan iftiralar sebebiyle hiç bir teşkilat mensubumuz da İl Başkanımızda en ufak bir soruşturma geçirmemiştir. Teşkilatları yönlendirme ve onları yeniden oluşturmaya çalışmak kimsenin görevi değildir. 
Bu konu tamamen Genel Merkezimizin ve Genel Başkanımızın taktirindedir...
   Bu yazıları yazan şahıs üslubumuzdan şikayetçi.Eyvallah... kendisine sorarım orta da kanıtlanmış hiç bir suç yokken bu şekilde insanları toplumun önüne atmak ne kadar doğrudur. Bizlerde kendisinin burada yaptığı görev süresince yaşadığı bir çok olaydan haberdarız. Bu olayları afişe edecek kadar haysiyetsiz değiliz. Kendisinin de dediği gibi bende hukukun üstünlüğüne inanan bir insanım. Mahkemelerin Kanıtlamadığı hiç bir olay veya suç hakkında kesin hüküm veremem. Kesinlikle özel hayatına da kişilik haklarına saldırır tarzda söylemlerin içinde de bulunmam. Bizim dünya görüşümüz budur. Evet yaptığımız görevler sebebiyle bizlerde eleştirildik. Beni en çok Eleştiren ise Fakir Yılmaz Abim Oldu. Ama hiç bir zaman Ne özel hayatımla ne de kişilik haklarımla ilgili en ufak bir eleştiri yapmadı. Gazeteci olarak gördüğü eksiklerimizi yazdı eleştirdi bizde bu Haberleri ciddiye alarak kendimizi yeniden hesaba çektik. 12 Yıl yanında çalışmaktan gurur duyduğum Deniz Başlı abim ise her zaman kimsenin özel hayatına müdahale edecek tarzda haberleri ve ispatlanmamış hiç bir olaydan ötürü kimseyi eleştirir tarzda yazıları yazma derdi. Koca 12 Yıl boya Ve mürekkep kokusunu ciğerlerime kadar hissettim. Kendim için gazeteci tanımlamasını hiç bir zaman yapmadım çünkü bu gazeteci abilerime hakaret olur...Önünde bilgisayar olan herkes gazeteci oluyorsa vay bu mesleğin de haline.Bu yazımdan sonra az çok yapacağı eleştirileri veya atacağı iftiraları da tahmin ediyorum .Şunu bilsin ki benim Abdesttimden şüphem Yok. Ne yazar sa Yazsın bir daha cevap verip bu tür atışmaların içinde yer almayacağım. 
Kılıçlarımızı, Ardahan düşmanları için bileyelim gönüldaşlar!
Ruh hastalarının kara taş gibi yol tıkayıcı hamlıklarına çalıp da köreltmeyelim!
İşte İl Başkanımız Yunus Baydar, işte onunla saf bağlamış gardaşları, gönüldaşları! Dost da duysun, düşman da!
Ölçümüz şu; İslam esansçı dükkanı... Ona her kim girdiyse, koku almamış dahi olsa üzerine esans bulaşmışsa, onu vallahi severiz!
Duamız şu; 
"Rabbimiz! Biz sana kulluk, Efendimiz´e ümmetlik, İslam davasına kurbanlık belirtmek için çıktık yola! Niyetimiz sarsılırsa, bize niyetimizle muamele et! Eğer İslam içinliğimiz varsa nezdinde -İnşallah!-, yürüt bizi!
Yoksa kurut!" 
Bir de şunu hatırdan çıkarmayalım:
Biz eğer Allah içinsek, hakkımızda iki üç eleştiri yapıldı, yazı yazıldı diye kenara çekilecek, tükenecek, sarsılacak değiliz!
Yok eğer Allah içinliğimiz yoksa Bütün dünya arkamızda olsa ne yazar!
Ama hedefte de daima Bizans ruhlular olsun istedik!
Öyle de olmalı!
Yerimiz belli, yurdumuz belli, ismimiz belli!
Asil düşmana diyecek şey yok!
Ama gönüldaş sofrasında mütevazi olup,
Sanal alem medyasında terbiyesiz olanlara denilecek sözü de israf saymalıyız!
Sözü israf etmeyelim!
İşimize, yani davamıza bakalım!
Üstadımız konuşsun:
"Bekleyin, görecektir, duranlar yürüyeni! 
Sabredin, gelecektir, solmaz, pörsümez yeni!"
Son söz şu olsun;? Derdi olmayan adam; derttir!"Derdimiz Hizmet Sevdamız Vatan..!
Ve Biz Arkanız Kim Diye soranlara Dönüp Dedik ki Arkasız Yiğitler Arkanız Allah´tır..!
Meselemizin temel noktasına ´´Allah rızasını´´ koymaya niyet ettik.
Enti püften meselelerle nefsi çekenler değil, zehirle pişmiş aşa kaşık vuracak yiğitler gelsin...

/resimler/2017-10/12/1333259097127.jpg