BAŞBAKAN`DAN MERT`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI

BAŞBAKAN`DAN MERT`İN AİLESİNE BAŞSAĞLIĞI

Kars`ta kaybolduktan 30 saat sonra öldürülmüş...

    Kars'ta kaybolduktan 30 saat sonra öldürülmüş olarak bulunan 9 yaşındaki Mert Aydın'ın katilinin bulunması için özel ekip oluşturulurken, acılı ailesi ise katilin bir an önce yakalanmasını istiyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Mert'in ailesini arayarak başsağlığı diledi. Acılı anne Arzu Aydın, oğlunun katilinin bir an önce bulunmasını isteyerek, "Onu sallandırsınlar yüreğim soğusun ya da katilimi bana versinler, caniyi bana versinler" dedi. Kars'ta üniversite öğrencileri ve servis şoförleri Mert için eylem yaptı. 

BAŞBAKAN'DAN BAŞSAĞLIĞI TELEFONU

     Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, acılı baba Yolcu Aydın'ı arayarak Mert için başsağlığı dilediği ve katilinin en kısa sürede bulunması için çalışmaların yapıldığını söylediği öğrenildi. 

ANKARA'DAN ÖZEL EKİP 

    Mert'in katilinin bulunması için Kars Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma Asayiş Şubesi ekiplerinin çalışmaları sürerken, 5 kişilik özel ekip de Ankara'dan gönderildi. Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Daire Başkanlığından görevlendirildiği öğrenilen özel ekip, zanlının yakalanması için çalışmalara başladı. Olay yerinde bulunan kan izleri, elbiseler, saç teli ve benzer deliller Erzurum Emniyet Müdürlüğü Kriminal Laboratuvarı'nda incelendi. Mert'in, cesedinin bulunduğu saatten birkaç saat önce öldürüldüğü ihtimali üzerinde durulduğu belirtildi.