BAŞBAKANDAN BELEDİYEYE ÖDÜL

BAŞBAKANDAN BELEDİYEYE ÖDÜL

AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen "Yaşanabilir ve Estetik Şehirler" konulu 4. Yerel Yönetimler Sempozyumu`nda dereceye giren proje sahibi belediyelere ödülleri verildi.

 

      AK Parti Genel Merkezi Yerel Yönetimler Başkanlığı tarafından düzenlenen "Yaşanabilir ve Estetik Şehirler" konulu 4. Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda dereceye giren proje sahibi belediyelere ödülleri verildi.
     Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katıldığı törende Kürkale Rekreasyon Projesi ile Ardahan Belediye Başkanı Faruk Köksoy ödüle layık görülürken, ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.
   "Yaşanabilir ve Estetik Şehirler" konulu 4. Yerel Yönetimler Sempozyumu'nda Ardahan'daki Kür-Kale Rekreasyon Projesi'nin ikincilik ödülüne layık görüldüğünü ifade eden Köksoy, "Projede dereceye giren belediyemiz ödül aldı. Ödülümüzü sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden almak bizi mutlu etti. Bu ve benzeri projelere gelecekte de imza atacağız. Milletimiz için yapılan her hizmet ödüle layık görülecek. Çünkü milletimiz her hizmetin en iyisini hak ediyor" dedi.