BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU

BAŞARILI ÖĞRENCİLER ÖDÜLLERİNE KAVUŞTU

Ardahan İl Müftülüğü, gençler arasında din ve kültürel...

     Ardahan İl Müftülüğü, gençler arasında din ve kültürel bilgiyi teşvik etmek amacıyla düzenlediği "Gençlik Bilgi Yarışması'nda dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim etti. Yarışmanın birincisi Zeynep Sena Türk, ikincisi Jiyan Barantürk ve üçüncüsü Güller Aslanhan oldu.

    Dereceye giren öğrencilere ödüllerini takdim eden İl Müftüsü Adem Karadeniz, gençlerin bilgi ve başarılarından dolayı memnuniyetini dile getirerek, öğrencilere başarılarının devamını diledi. Özellikle gençlerin dinî bilgi ve kültürel değerlere sahip çıkmalarının önemine vurgu yaptı.

    Yarışmanın sorumlusu olan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın eseri "İnsan, Din, Diyanet "ten sorumlu olan öğrenciler, başarılı performanslarıyla öne çıktılar. Bu tür etkinliklerin gençler arasında bilgi ve kültürün yaygınlaşmasına katkı sağladığı belirtildi.

     Müftü Adem Karadeniz, gençlerin bu tür faaliyetlere katılımını teşvik ederek, bilgi birikimlerini artırmalarını ve toplumsal değerlere daha fazla sahip çıkmalarını temenni etti. Bu tür etkinliklerin gençlerin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağladığına inanan İl Müftülüğü, benzer organizasyonlara devam edeceğini ifade etti.