BARAJDA FECİ KAZA

BARAJDA FECİ KAZA

Daha önce bir kişinin daha kaza sonucu öldüğü Çıldır Kayabeyi...

    Daha önce bir kişinin daha kaza sonucu öldüğü Çıldır Kayabeyi (Yerliçayıs) Barajın da 2. İşçi silindirin altında kalarak feci şekilde öldü.

    Dün (20.10.2014) sabah saatlerinde meydana gelen talihsiz olay duyanları üzdü. İddialara göre dün sabah saatlerinde Çıldır’da halen daha yapımı devam eden Kayabeyi barajında bir kişi silindirin altında kalarak can verdi.

    Hanak’ın  Binbaşak Köyünde ikamet eden Aytaç Demir (38) Çıldır Kayabeyi Barajında telsizci olarak çalışıyordu. Sabah saat 08:45 te iş yerinde dışarıda durduğu sırada silindirin geldiğini fark edemeyince silindirin altında ayağının kalması ve silindir şoförünün fark edememesi sonucunda ezerek can vermesine neden oldu. Silindiri süren kişi ne olduğunu anlamak için aşağı indiğinde Aytaç Demir’in cansız bedenini görmesi sonucu kalp krizi geçirerek Ardahan Devlet Hastanesine kaldırıldığı idda edildi.

    Şantiyede tüm çalışmalar durdurulduktan sonra olay yerine savcılık ve olay yeri incelemeden sonra Aytaç Demir’i  Ardahan Devlet Hastanesinin morguna kaldırıldığı öğrenildi.