BAKAN ALA "CHP 5 KURUŞLUK İŞ YAPMAYAN PARTİDİR"

BAKAN ALA "CHP 5 KURUŞLUK İŞ YAPMAYAN PARTİDİR"

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Cumhuriyet Halk Partisi 40 kuruşluk koyundan 60 kuruş vergi alan ama 5 kuruşlukta iş yapmayan bir partidir" diyerek muhalefet partisini eleştirdi.

        İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Cumhuriyet Halk Partisi 40 kuruşluk koyundan 60 kuruş vergi alan ama 5 kuruşlukta iş yapmayan bir partidir" diyerek muhalefet partisini eleştirdi.
           Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ardahan'a gelen Bakan Ala, Ak Parti İl Başkanlığı'nı ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, "Türkiye'nin istikrarı, Türkiye'nin en önemli kazanımıdır. Bakınız etrafımızdaki ülkelere, yer altı kaynağından petrol zengini olan ülkeler bile 2 bin beş yüz, 3 bin dolar kişi başına gelire sahip. Biz on bin beş yüzü geçtik, 25 bini hedefledik ve daha yüksek hedefimiz. Peki bunu neyle yapıyoruz. Bunu değerli kardeşlerim sizin verdiğiniz değerli oylarla, Türkiye'de arkasında durduğunuz siyasi istikrarla yapıyoruz. Bu ülke ne zaman siyasi istikrar yakaladıysa o zaman büyür ve gelişir. Bir siyasi istikrar bizim en önemli kaynağımız.   Demokrasiye saldırılar oluyor, siyasi istikrara müdahaleler oluyor, müdahale girişimleri oluyor. Ama biz de bunları aşıp geçiyoruz, aşıp geçeceğiz ve aşıp geçeriz. Onun için sade sizlerle birlikte yola devam etme ihtiyacımızda bir zarar, bir örselenme olmadığı sürece hiçbir şey bizi durduramaz Allah'ın izniyle" dedi.
           Bakan Ala, CHP'nin iş yapamayan bir parti olduğunu belirterek, "Cumhuriyet Halk Partisi 40 kuruşluk koyundan 60 kuruş vergi alan ama 5 kuruşlukta iş yapmayan bir partidir. Yaptığı bir iş görülmemiştir. Acaba bir iş yapsalar neyi eleştirecek, neyi gündeme getirecek, ne söyleyecek bu kürsülerden merak ediyoruz. Biz yaptıklarımızı anlatmaya fırsat bulamıyoruz. Eskiden bir Boğaz Köprüsü yapılacağı zaman on yıl konuşulurdu yapacağız diye, yaptıktan sonra da on yıl anlatılırdı. Şimdi biz Allah'a şükür bir ay içerisinde üçüncü boğaz köprüsünü ihale ettik, aynı yıl içerisinde Marmaray'ı açtık, yerin altından tünelle geçiyoruz. Şimdi araçlar için yerin altından ve o da yapılıyor şu anda. 36 milyar dolarlık nükleer santral ihalesini yaptık, yılda 100 milyon yolcu kapasiteli havaalanı ihalesini yaptık. Bu ihaleler televizyondan herkesin izlediği açıktan ihaleler yöntemiyle yapılıyor" diye konuştu.