BABALARINI GERİ İSTİYORLAR !!

BABALARINI GERİ İSTİYORLAR !!

Çıldır ilçesinde Çıldır Aktaş Sınır Kapısından

    Akkiraz köyünde yaşayan Erdoğan Gürcistan´a geçince burada tutuklandı. Erdoğan´ın çocukları ve ailesi ise bin an önce serbest bırakılmasını ve köyüne dönmesinin istediler.

       3 Çocuk babası ve eşinden ayrı olan Abdullah Erdoğan, 10 gün önce Aktaş Sınır Kapısından Gürcistan tarafına geçti. Burada bilinmeyen bir nedenle Gürcü askerleri tarafından yakalanan Abdullah Erdoğan tutuklanarak Cezaevine konuldu.

      Durumu haber alan aile fertleri Jandarmaya müracaat ettiler. Gürcü yetkililerle tercüman vasıtasıyla irtibata geçen aile, tutuklanan Abdullah Erdoğan´ın 13 bin Lari karşılığında bırakılacağını bilgisini aldılar.

       Abdullah Erdoğan´ın çocukları Gamze (14), Gizem (11), Fırat (10) ile birlikte amcasının oğlu Ali Osman Erdoğan (58), Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve yetkililere seslenerek yardım istediler. Amcasının oğlu Ali Osman Erdoğan ? Amcamın oğlu Gürcistan´da tutuklanmış İçeri götürmüşler, Suçu ne bilmiyoruz, Çocukları mağdur. Devlet Büyüklerimizden yardım istiyoruz. Tayyip Babadan bu çocuklara yardım etmesinin istiyorum. Aş, ekmek istemiyoruz, Sadece bu çocukların babasının kurtulmasını istiyorum. Her gün babalarına ağlıyorlar. Kimseleri yok. Anneleri engelli ve eşinden ayrı yaşıyor. . Çıldır İlçe Jandarmasına başvuru yaptım. Türk Konsolosluğu ile Gürcistan Konsolosluğuna bildirdik.2 saat sonra bana bir telefon geldi. Abdullah Erdoğan´ın yakalandığını ve kurtulması için Avukat masrafı ve diğer masraflar için 13 bin Lari gerektiğinin söylediler. Bunların böyle bir imkanı yok. Aşları ekmekleri yok ama biz aş ekmek istemiyoruz, Çocukların babalarının bir an önce kurtulmasının istiyoruz, devlet büyüklerinden ve Tayyip Babadan bunlara el atmasının ve kurtarmasını istiyoruz? dedi.

      Gürcistan´da tutuklanan Abdullah Erdoğan´ın 14 yaşındaki kızı Gamze Erdoğan´da babasının bir an önce gelmesini beklediklerini söyleyerek, ? Tayyip Amca babamızı kurtar lütfen, Biz senden hiçbir şey istemiyoruz, Sadece babamızı istiyoruz. Babamız olmazsa bize bakan hiç kimse yok. Ne olursunun babamızı bize getirin dedi.