AZİZOĞLU’’ AKTAŞ ÖNEMSENECEK BİR KONUDUR’’

AZİZOĞLU’’ AKTAŞ ÖNEMSENECEK BİR KONUDUR’’

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, "Samimiyetle Ardahan`da aşamayacağımız hiçbir zorluk olmaz" dedi.

 

         Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, "Samimiyetle Ardahan'da aşamayacağımız hiçbir zorluk olmaz" dedi.
      Vali Azizoğlu, kentte ulusal ve yerel basın kuruluşlarında görev yapan gazetecilerle Ardahan Kalesi'nde bir araya geldi. Basınla sohbet etmek ve ilin sorunlarını tartışmak için böyle bir ortam oluşturduğunu ifade eden Azizoğlu, şöyle devam etti:
       "Gümrük kapıları ve demiryolu ile sadece Ardahan değil, Türkiye kazanacaktır. Aktaş Sınır Kapısı Türkiye'nin en önemli 3 kapısından biri olacak. Bunu burada devletin valisi olarak söylüyorum. Bu önemsenecek bir konu. Artık nüfus artamaya başlamıştır. Az da olsa göç durmuştur. Belediye ve özel idarenin gücü doğrultusunda hizmetleri en verimli bir şekilde yapmanın gayreti içindeyiz."
Kentte birçok binanın yıkılmasına karar verildiğini ifade eden Azizoğlu, Ardahan'da depreme dayanıksız bina bırakmayacaklarını söyledi.
      Kendisiyle çalışan kadronun son derece iyi ve tecrübeli bir ekip olduğunu ifade eden Azizoğlu, "Yeter ki, biz samimi olalım yeter ki yaptığımız işi en iyi şekilde yapalım. O zaman görün başaramayacağımız bir iş olmaz. Samimiyetle Ardahan'da aşamayacağımız hiçbir zorluk olmaz. Ben bundan eminim. Yeter ki, milletimiz ve bölgemizin çıkarını düşünelim" diye konuştu.
      Tarihi mekanlara sahip çıkılmasının gerektiğine işaret eden Azizoğlu, Ardahan'nın yatırım yapılması gereken karlı bir yer olduğunu, gelecekte 10 yıl içinde nüfusun 50 bine çıkmasını beklediklerini kaydetti.