AZİZOĞLUNA FAHRİ ÜYELİK

AZİZOĞLUNA FAHRİ ÜYELİK

Türk Kızlıayı Çıldır Şube Başkanlığı Emekli Mal Müdürü Yakup Azizoğlu`nu, Fahri üyesi ilan ederek Azizoğlu`na Rozet takarak plaket sundu.

 

         Türk Kızlıayı Çıldır Şube Başkanlığı Emekli Mal Müdürü Yakup Azizoğlunu Fahri üyesi ilan ederek Azizoğlun'a Rozet takarak plaket sundu.

      Türk Kızılayı Çıldır Şube Başkanı Mahmut Ahmet Vural "Sayın Yakup Azizoğlu hiçbir karşılık beklemeden şubemizden desteğini esirgememiştir. Gerek maddi gerekse bilgi birikimiyle bizlere yol gösterici olmuş deneyimlerini her daim bizimle paylaşmıştır. Bizde Türk Kızılayı Çıldır Şubesi olarak kendisini Şubemiz Fahri üyesi ilan ediyoruz. Kendisine şükranlarımızı sunarak plaketimizi takdim ediypruz" dedi.

    Plaketi Kabul eden Azizoğlu " Türk Kızılayı Çıldır Şubesi bu davranışıyla beni onurlandırmıştır. Bizler Türk Kızılayı'nın Ülkemizdeki önemini her zaman en iyi şekilde bilen yardımcı olmaktan da çekinmeyerek elimizi her zaman taşın altına koymak için hazırda bekleyen Kızılay Gönüllüsüyüz. Sayın Başkan'a plaketten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.