AZİZOĞLU MAZBATASINI ALDI

AZİZOĞLU MAZBATASINI ALDI

30 Mart Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerinde 464 oyla Çıldır Belediye Başkanlığını kazanan...

     30 Mart Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerinde 464 oyla Çıldır Belediye Başkanlığını kazanan Kemal Yakup Azizoğlu mazbatasını alarak görevine başladı.
     Çıldır Belediyesi  Başkanlığı Makam odasında gerçekleşen devir teslim töreninde Çıldır Eski Belediye Başkanı Nurettin Aygün “ Görev yaptığım beş yıllık süre içerisinde İlçemize hizmet etmeye çalıştık. Belediyemizin en büyük sorunu kurum kültürünün oluşamamasıdır. Biz görev süremiz içerisinde bu kültürü oluşturamadık. Ümit ediyorum ki yeni Başkan bu sorunu çözecektir” dedi. Çıldır Belediyesinin mührünü yeni Başkan Kemal Yakup Azizoğlu’na teslim eden Aygün daha sonra belediyeden ayrıldı.

AZİZOĞLU ROZETİNİ ÇIKARDI

     Çıldır Belediyesini teslim alan Kemal Yakup Azizoğlu “  Bugünden itibaren rozetimi çıkarıyorum. Çıldır Belediye Başkanı olarak ilçemize en iyi şekilde hizmet etmek için elimizden gelen bütün gayretleri göstereceğiz. Artık seçim sürecindeki çalışmalarımızı bir kenara bırakıp herkesi kucaklayarak tüm Çıldır Halkıyla istişare halinde ilçemize hizmet edeceğiz. Hepimize hayırlı uğurlu olsun “dedi.