AZİZOĞLU “KALEM İLE SAVAŞAN BİR GELECEK KURMAK İSTİYORUZ”

AZİZOĞLU “KALEM İLE SAVAŞAN BİR GELECEK KURMAK İSTİYORUZ”

Eğitimdeki çıkışını sürdüren Ardahan, üniversite kampüsünün ardından özel kolejine de kavuştu.

      Eğitimdeki çıkışını sürdüren Ardahan, üniversite kampüsünün ardından özel kolejine de kavuştu.
    Ardahan'da hizmete açılan Özel Irmak Ortaokulu, düzenlenen törenin ardından eğitim-öğretime merhaba dedi. Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, Özel Irmak Kolejinin açılışında yaptığı konuşmada, "Kalem ile savaşan bir gelecek kurmak istiyoruz" dedi.
    Ardahan-Göle kara yolunda faaliyete başlayan özel Irmak Kolejinin açılışına Vali Seyfettin Azizoğlu, Belediye Başkanı Faruk Köksoy, İl Emniyet Müdürü Oktay Bulduk, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mete Özdemir, Milli Eğitim Müdürü T. Fikret Eteker ve diğer yetkililer katıldı.
   Vali Azizoğlu, açılışta yaptığı konuşmada, okumanın önemine vurgu yaparak, "Batının en batısından, Doğunun en doğusuna, ilmin, irfanın ve insanlığın göstergesi olan bu eğitim kurumları, bütün insanlığa bizim insanımızdan, bizim medeniyetimizden, aldığı bir ruh ve anlayışı yayacak, dünyaya huzurun ve kardeşliğin nasıl ve ne şekilde tesis edileceğini yetiştireceği talebeleriyle ortaya koyacağı vizyonu da göstermiş olacaktır. Biz millet ve devlet olarak, eline silahı, taşı ve sapanı alan değil, eline kalemi alan insanlar yetiştirmek istiyoruz. Kalem ile savaşan, kalem ile mücadele eden, kalem ile anlatan insanlarla geleceği kurmak istiyoruz. Umut ediyoruz ki geleceğimiz de elinde kalem ile mücadele eden çocuklarımızla şekillenecek.” diye konuştu.
   Konuşmalar sonrasında kurdele kesilerek Özel Irmak Kolejinin açılışı gerçekleştirildi. Okulun gezilmesinin ardından açılış töreni sona erdi.