AZİZOĞLU FESTİVALLERİ DEĞERLENDİRDİ

AZİZOĞLU FESTİVALLERİ DEĞERLENDİRDİ

Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, huzurlu bir İl olan Ardahan`da insanların kardeşçe ve huzur içinde yaşaması için kendi üzerlerine düşen çaba ve gayreti fazlasıyla gösterdiğini belirtti.

          Ardahan Valisi Seyfettin Azizoğlu, huzurlu bir İl olan Ardahan'da insanların kardeşçe ve huzur içinde yaşaması için kendi üzerlerine düşen çaba ve gayreti fazlasıyla gösterdiğini belirtti.
           Azizoğlu, yaptığı açıklamada, Ardahan'ın huzurlu bir il olduğunu ve bu huzurun bozulmaması için çalıştıklarını söyledi.
          Hafta sonu Ardahan, Çıldır, Göle ve Posof ilçesinde yapılan şenlik ve festivalleri ziyaret ettiğini ifade eden Azizoğlu, şenliklerdeki insanların kaynaşmasının kendisini mutlu ettiğini söyledi.
      İnsanlardaki güzelliğin ve kardeşliğin daha da pekişmesi için çalıştıklarını vurgulayan Azizoğlu, şöyle devam etti: "Bizim burada görevimiz herkesin kardeşçe yaşaması, her türlü ihtiyacını rahatlıkla sağlamasıdır. Festivallerde gördüğüm huzur ve barışı her ortamda yaşamaktır. Yaşamasını temin etmektir. Bu konuda gerekli her türlü gayret ve çabamız sürüyor. Biz istiyoruz ki, Ardahan eğitim başta olmak üzere her alanda Türkiye'nin en iyi illerinden biri olsun. Biz bu inanç ve güvenle birlikte ve ortaklaşa çalışırsak inanıyorum ki tüm Türkiye'de adından söz ettiren, huzurun barışın ve kalkınmanın temelinin atılacağı yer olacaktır."