AZERBAYCAN´DA MAHSUR KALDILAR

AZERBAYCAN´DA MAHSUR KALDILAR

Yaşanan virüs paniği..

   Yaşanan virüs paniği dolaysıyla insanların eve kapandığı şu günlerde ülke sınırları dışında bulunan bir çok vatandaş kapıların kapanması nedeniyle ülkelerine dönemiyorlar.

   Azerbaycan´a bağlı İkinci Şıklı´da mağdur kaldıklarını belirten Çıldırlı Türkay ve Murat Türköz, konu hakkında Türkiye Azerbaycan Büyükelçiliğine başvurduklarını ancak kendilerine yardımcı olmadığını ileri sürdüler.

    Azerbaycan´dan sosyal medya üzerinden gazetemize ulaşan Ardahan Çıldır ilçesine bağlı Meryem köylü Türkay Türköz kendisiyle birlikte Murat Türköz Aybeniz Süleymanova Sahnisa, Sahnise M?mm?dova ve Yusif Süleymanova´nın ülkeye gelemediğini ve mağdur olduklarını belirterek gazetemiz aracılığı ile yetkililerden yardım istedi.

ARDAHAN VALİLİĞİNE ÇAĞRIDA BULUNDULAR

   Azerbaycan İkinci Şıklı´da mağdur kaldıklarını belirten Türkay Türkgöz ülkeye gelmek için günlerdir başvurdukları tüm kapıların yüzlerine kapandığını ve kendilerinin parasının da kalmayıp, perişan olduklarını belirterek başta Ardahan Valiliğinden olmak üzere tüm yetkililerden yardım beklediklerini ve ülkeye getirmeleri için yardım beklediklerini söyledi.

   Öte yandan başta üniversite öğrencileri olmak üzere Ardahan´dan da ülkesine gidemeyen ve mağdur kalan bir çok kişinin de Azerbaycan´da kalan Çıldırlılar gibi mağdur oldukları da alınan diğer bilgiler arasında oldu.