AYGÜN" BİZ, HEPİMİZ ÇILDIR İÇİN BİRLİKTEYİZ"

AYGÜN

Geçmiş dönem Çıldır Belediye Başkanı emekli öğretmen Nurettin Aygün Çıldır Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunda bulundu.

    Emekli öğretmen Nurettin Aygün Cumhuriyet Halk Partisinden Çıldır Belediye Başkanlığı için aday adaylık başvurusunu Cumhuriyet Halk Partisi Çıldır İlçe Başkanı Nevzat Şirin’e sundu. 
    İlçe parti binasından aday adaylığı dilekçesini İlçe başkanı Nevzat Şirin’e sunan Aygün, Cumhuriyet Halk Partisinden belediye başkanlığı için başvuruda bulunan ikinci aday adayı oldu.
   Çıldır Belediyesi Başkan aday adayı Nurettin Aygün, başvuru dilekçesini İlçe Başkanı Şirin’e sunduktan sonra bir açıklama yayınladı. Aygün açıklamasında;
BİZ, HEPİMİZ ÇILDIR İÇİN BİRLİKTEYİZ
Değerli Çıldırlılar; 
    Çok eski tarihten bugüne, coğrafyasının yıldızı olan Çıldır’ımızı bulunduğu konumdan daha ileriye, daha iyiye ve daha güzele taşıma düşüncesi ile 2024 yılı yerel seçimlerinde belediye başkanlığı aday adaylığı başvurumuzu yaptık.
    İnanıyoruz ki bugün içerisinde Türkiye sevdası, Çıldır sevdası olan herkesle gelecek güzel günlere yürüyeceğiz.
    İnanıyoruz ki ilçemizin ve halkımızın geleceği için uzun bir yolu kimseyi rakip görmeden, kimseyi ötekileştirmeden yine Çıldır halkıyla birlikte katedeceğiz.
   İnanıyoruz ki Oltu’dan Ahılkeleke, Ahıska’dan Zarşad’a uzanan bir bölgenin merkezi olmuş ilçemiz, yine bu muhteşem geçmişinin mirası ve gücü, doğru bir yönetim anlayışı ve doğru planlama ile geleceğinde sosyo-ekonomik ve kültürel çekim merkezi olacaktır.
   İnanıyoruz ki halen doğduğu yeri terketmemiş komşularımızla, dünyanın dört bir yanındaki Çıldırlılarla ve devletimizin görevlendirdiği kamu görevlilerimizle birlikte bunu gerçekleştirme gücümüz ve potansiyelimiz vardır.
   Biliyoruz ki Aktaş Sınır Kapısı, Demir İpek Yolu, Çıldır-Aktaş ve baraj gölleri, olağanüstü güzel doğal yapısı, muhteşem tarihi ve en önemlisi yediden yetmişe yüreği bu ülke ve Çıldırımız için çarpan insan gücümüzle bölgenin en dinamik ilçesiyiz. 
   Derdimiz, Çıldırlının yüreğindeki derttir. Daha iyiye, daha güzle, Ve hep birlikte... Size uzamış elimizi tutun!” dedi.