www.cildirgoyce.com

AYDIN " İNCE ELEYİP, SIK DOKUYORUZ"

AYDIN

AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanlığı...

        AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu haftalık olağan Toplantısı İl Başkanı Hakan Aydın , Merkez İlçe Başkanı Fırat Avşar ve Yönetim kurulu üyelerinin katılımıyla  AK Parti Ardahan İl Başkanlığı binasında gerçekleşti. Merkez İlçe Başkanı Fırat Avşar ´ın başkanlığında gerçekleşen toplantıda haftalık değerlendirme yapıldı.

             İl Başkanı Aydın Toplantıda Belediye başkanı kim olacak sorusuna yanıt verdi ve ilçe yönetim kurulda yaptığı konuşmasında şu ifadelere yer verdi;

           Aydın, şehrimizin heyecanla beklediği adayın belirlenmesinin zannedildiği gibi kolay olmayacağını söyledi ve aday belirlerken öncelikle halkımızın sesine kulak verileceğini, anket sonuçları, temayül yoklamaları ve genel merkezimiz tarafından kamuoyu yoklamaları sonucu elde edilen sonuçlar ve kriterler göz önünde bulundurularak AK Parti belediyeciliği ile serhat şehrimize yatırımlar ve projeler kazandıran Ardahan Belediyemizi ve  partimizi daha ileriye taşıyacak isimde teşkilatımız, vekilimiz ve genel merkezimiz hem fikir olacaktır. Dedi. Aydın konuşmasına şöyle devam etti; Parti olarak prensip edindiğimiz ?´halka hizmet hakka hizmet´´ anlayışı ile hareket edeceğiz. Partimiz vatandaş merkezli karar verme konusunda hassas bir yapıya sahiptir. Girdiğimiz her seçimi kazanmış olmamız  Aday belirleme konusunda ne kadar isabetli kararlar aldığımızın bir göstergesidir.  AK Parti ailesi olarak doğru adayı belirlerken kişilerden yana değil halktan ve hizmetten yana tercihimizi kullanıyoruz . 2019 yerel seçimlerinin şehrimiz ve ülkemiz için ne kadar önem arz ettiğnin bilincinde hareket ederken teşkilatımız her kadamesi ve belirlediğimiz adayımız ile birlik beraberlik içinde  bu seçimi kazanmak istiyoruz. Bunun için her türlü fedakarlığı yapacağımıza inancım sonsuzdur.

           AK Parti Ardahan Merkez İlçe Başkanı Avşar,ise  yaptığı açıklamada Haftalık düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz toplantımızda geçen haftanın değerlendirmesini yaparak bu hafta yapacağımız çalışmaları karşılıklı olarak istişare halindeyiz. Ardahan´ın kaybetme şansı ve lüksü yoktur. Kötü bir köy görünümünden bir şehir havasına bürünen Ardahanımızın daha güzel daha yaşanılabilir bir şehir haline getirmek için gecemizi gündüzümüze katarak çalışacak ve en doğru adayı bularak seçimi inşallah bir kez daha zaferle sonuçlandıracağız. Her seçimden oyunu artırarak başarıyla çıkmış bir partinin birim başkanı olarak, aday belirleme sürecindeki sorumluluğumuzun farkındayız. Saygı değer Ardahan kamuoyu  emin olsun ki, Ardahanlı kıymetli hemşehrilerimizin teveccühünü alacak ve hizmetkarı olacak  bir dava arkadaşımızla karşılarına çıkacağız. Ardahanlı hemşehrilerimizin her seçimde olduğu gibi bu seçimde de tercihlerini Ardahanımızın faydasına olacak adaydan yana kullanacağına şüphemiz yoktur. Ardahan Merkez İlçe teşkilatı olarak 24 Haziranda olduğu gibi, bir kez daha sandıklara sahip çıkarak, çalınmadık kapı bırakmayarak, oyumuzu artırarak yola devam demek için, büyük bir çaba ve gayret içinde olacağız.  Toplantımızda aldığımız kararların ilimize ve ülkemize hayırlara vesile olmasını diliyoruz? dedi.