AVUKAT ÇOBAN KENT KONSEYİ KADIN MECLİS BAŞKANI OLDU

AVUKAT ÇOBAN KENT KONSEYİ KADIN MECLİS BAŞKANI OLDU

Ardahan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına

           Ardahan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığına Av. Baran Çoban seçildi. Ardahan'ın başarılı Avukatlarından biri olan aynı zamanda toplumsal olaylara gösterdiği duyarlılığı ile tanınan Avukat Baran Çoban, Kent Konseyi’nin yeni Kadın Meclisi Başkanı oldu.

         Konu hakkında bir açıklama yapan Ardahan Kent Konseyi Başkanı ve Türkiye Kent Konseyleri Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Burak Taştan, Avukat Baran Çoban'ın Kadın Meclisi Başkanı seçilmesinden duyduğu memnuniyeti ifade ederek bir kutlama mesajı yayımladı.

         Başkan Taştan mesajında şu ifadelere yer verdi; "Yürütme kurulumuzun kararıyla; Ardahan Barosu Başkan Yardımcısı Av. Baran Çoban, Ardahan Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı olarak seçilmiştir. Bu göreve gelerek kent gönüllülüğünü ortaya koyduğu için Baran Hanıma teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim. Yeni Kadın Meclisi Başkanımız Avukat Baran Çoban ile Kent Konseyimiz daha başarılı projelere imza atacaktır. Konseyimize fikir ve düşünceleriyle büyük katkı sunacaktır" açıklamasında bulundu.