AVUKAT CHP`DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

AVUKAT CHP`DEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Kars-Ardahan Barosu eski temsilcilerinden...

         Kars-Ardahan Barosu eski temsilcilerinden Av. Müzeyyen Çiftçi Yolaçan, CHP’den Milletvekili aday adaylığını açıkladıktan sonra başvuru dosyasını teslim etti.
        Avukat Müzeyyen Çiftçi Yolaçan’ın CHP’den Ardahan Milletvekili aday adaylığı için başvuruda bulunması Ardahan’da heyecan yarattı. Çiftçi Yolaçan, Ardahan CHP’de en güçlü aday adayları arasında yer alıyor. Yıllardır sol çizgisini koruyan, örnek duruşu, toplumsal sorunlara duyarlılığıyla tanınan Çiftçi Yolaçan’ın resmi başvuruda bulunması CHP’de de sevinçle karşılandı.

          Ankara’da CHP Genel Merkezine CHP’den Ardahan Milletvekili aday adaylığı için resmi başvurusunu yapan Çiftçi Yolaçan, aday adaylığının ülkeye, millete ve partisine hayırlı olmasını temenni ederek şu açıklamalarda bulundu: “Türkiye yol ayrımında, önümüzde ki seçimde Türkiye hukukun üstünlüğüne inan insanlara, insan haklarına saygılı, özgürlükleri çoğaltan, kamu yönetimini saydamlaştıran bir ülke olacak ya da birilerinin elinde istedikleri gibi basa basa yok edecekleri bir ülke olacak. Onun için biz bu anlayışla yola çıkıyoruz. Ülkeye, barışı, özgürlüğü ve kardeşliği getirmemiz gerekiyor” dedi.