Tarih: 25.10.2018 08:56

ATSO´DAN MEGİP KURSU

Facebook Twitter Linked-in

   Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ile ArdahanÇalışma ve İşkur İl Müdürlüğü ve Levent Bilgili, Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme İşbirliği Protokolü (MEGİP) kapsamında Şölen Pastanesi´nde %50 istihdam garantili mesleki eğitim kursu düzenlendi.Kurs kapsamında ATSO Başkanı Çetin DEMİRCİ Ardahan Çalışma ve İşkur İl Müdürü Ahmet SONKAYA Şölen Pastanesini ziyaret etti.

   ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Demirci , ziyarette yaptığı konuşmada, Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası olarak üyelerinin nitelikli eleman ihtiyacını karşılayacak projelere her zaman destek olduklarını söyledi. MEGİP´in iş gücü arz ve talebini dengeleyebilecek güzel bir proje olduğunu vurgulayan Demirci Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası olarak bir masa başı projesi değil saha projesi olduğunu gördüğümüz için MEGİP´e destek veriyoruz.Ardahan´da istihdamın artması ve Türkiye ekonomisinin kalkınması için gereken tüm gayreti göstereceğiz" diye konuştu.

    ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Demirci MEGİP´e sadece oda üyelerinin katılabileceğinden üyelerimizin MEGİP´e katılımını bekliyoruz. ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Demirci MEGİP ?e destek vererek kurs açılmasını sağlayan Şölen Pastanesi sahibi Levent BİLGİLİ´ye teşekkür etti.

   Ardahan Çalışma ve İşkur İl Müdürü SONKAYA ziyaret kapsamındaki konuşmasında, MEGİP´in ana hedefinin özel sektör ile kamu arasında işbirliği sağlamak olduğunu söyledi. Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası ile Şölen Pastanesi sahibi Levent BİLGİLİ´ye teşekkür ederek Ardahan ?a hayırlı olsun" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —