ATSO ARDAHAN DİJİTAL İÇERİK ÜRETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

ATSO  ARDAHAN DİJİTAL İÇERİK ÜRETİCİLERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci...

        ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, ATSO Genel Sekreteri Aşkın Kızılkaya, bilişim uzmanı ve drone pilotu M. Suat Işıklı, Video Ardahan kanal editörü Harun Reşit, Kar Kurtları sayfa editörü Mehmet Ünal, Kür Kırağı sayfa editörü Arş. Gör. Volkan Özkan, İçerik Üretici ve Drone pilotu Doğu Yılmaz, İçerik Üretici Mustafa Necati Sütçü, İçerik Üretici Doğukan Güven, Şavşat’a Gel sayfa editörü Halil Altun, Ali Mavi sayfa editörü Muhammed Özdemir, İçerik Üretici Çağdaş Keçeci, Benim Galaksi sayfa editörü Fırat Yalçın, İçerik Üretici Oğuz Emre Yıldız, Feylezof sayfa editörü Ahmet Ata ve Muhammet Çiçek Photography sayfa editörü Muhammet Çiçek katıldı.
      Toplantıda konuşan Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Çetin Demirci, Yenilikçi anlayışıyla üyelerine hizmete devam eden Ardahan Ticaret ve Sanayi Odası’nın turizm alanında yaptığı çalışmalar ve yapacağı turizm çalışmaları kapsamında katılımcılara bilgiler verdi. Ayrıca sosyal medya üzerinden yaptığınız Ardahan tanıtımlarında, il ve ilçemizin yurtiçi ve yurtdışında tanıtımına büyük katkı sağladığı için dijital içerik üreticileri’’ teşekkür ederek oda olarak her türlü desteğe hazır olduklarını ilimizin tanıtımında birlikte çalışmalar yürütülmesi gerektiğini ifade etti.
      Ardahan Digital içerik üreticileri platrofmu adına konuşma yapan Mehmet Suat Işıklı, “Digital içerik üreticileri platformunu 2022 yılında kurduk. Amacımız Ardahan’ın tanıtımına ve gelişimine katkı sağlamak. Ekiminiz çok dinamik ve çalışkan. Çok profesyonel arkadaşlarımız var. 2022 çok iyi geçti. 2023 de de çalışmalarımıza devam edeceğiz. Davetinden dolayı Çetin Demirci beye çok teşekkür ederiz” dedi. Digital içerik üreticileri platformu üyelerinin görüş ve önerileriyle toplantı sona erdi.