ATALAY´DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ATALAY´DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan ATALAY..

   AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Milletvekili adayı Yunus Baydar ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Demirci teşekkür ziyaretinde bulundular. 

  Ak Parti İlçe Teşkilat binasını ziyaret eden AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Milletvekili adayı Yunus Baydar ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Demirci " AK Parti Ardahan´da emanetini geri alarak tekrar birinci parti oldu. Hepimiz bunun gururunu yaşıyoruz. Halkımızı desteği ve teveccühü ile bu yoldan alnımızın akıyla çıktık. Bu başarının yanı sıra Çıldır´da bizlere farklı bir gurur yaşatarak birinci parti yaptı. CHP nin kalesi diye adlandırılan Çıldır bugün artık kalıplaşmış düşüncelere de son verdi. Bu başarının mimarları olan AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Rıfat Vural´a Belediye Başkanımız Kemal Yakup Azizoğlu´na, İl Genel Meclis üyemiz Etem Özcan´a ve siz değerli partililerimize teşekkür ederiz. Artık rehavete kapılmadan yatırımların ilimize ve ilçelerimize en kısa sürede ulaşması için çalışma zamanıdır. 2015 yılında 15 milyon tl yatırım alan Çıldırımız 2016 yılında da bütçeden payına düşenin fazlasını alacaktır. Sayın başkanımızın ürettiği projelerle Çıldır Ardahan´ın parlayan Yıldızı haline gelecektir" dediler.
    Teşekkür ziyaretinin ardından AK Parti Ardahan Milletvekili Orhan Atalay, Milletvekili adayı Yunus Baydar ve AK Parti İl Başkanı Yusuf Demirci Çıldır´dan ayrıldı.