www.cildirgoyce.com

ATALAY´DAN DEV MÜJDELER

ATALAY´DAN DEV MÜJDELER

Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay...

     Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay,´´Ardahan´ın ´Kurtuluş Yolu´ olarak düşündüğümüz ve 2011´den beri başlatıp, adım adım takip ettiğimiz dev projeler hamdolsun hayat buluyor. Karadeniz, Kafkasya ve Orta Asya´yı Ardahan üzerinden birbirine bağlayacak ulaşım koridorunun en zorlu eşiğinin aşılması için beklediğimiz iki dev müjdeyi dün Başbakanımız´ın ağzından aldık´´ diyerek Ardahan´a müjdeyi verdi.

DÜNYANIN EN BÜYÜK 5. PROJESİ, SAHARA TÜNELİ İLE BAKÜ- TİFLİS ARDAHAN VE KARS DEMİR YOLU

    Dünyanın en büyük 5. PROJESİ olacak ve yaklaşık maliyeti 2 Milyar TL olacak Sahara Tüneli ile Bakü Tiflis Ardahan ve Kars Demiryolu.Ardahan´ın ´Kurtuluş Yolu´ olarak niteleyen Ak Parti Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay ´´Ardahan´ın ´Kurtuluş Yolu´ olarak düşündüğümüz ve 2011´den beri başlatıp, adım adım takip ettiğimiz dev projeler hamdolsun hayat buluyor. 
Ardahanımız artık ´Gemi, Tır ve Tren´in buluşacağı kavşağın adı oluyor.´´ diyerek ´´Bu projelerin hayat bulmasında ´Batı´da ne varsa Doğu´da da o olacaktır´ iradesini ortaya koyan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve Sayın Ulaştırma Bakanımıza şahsım ve Ardahan adına teşekkür ederim. 
    Küçük ama Güzel Ardahan´a Hayırlı Olsun.´´ dileğinde bulunarak teşekkür etti.

Atalay´ın yazılı olarak yaptığı açıklamasında;

   ´´Ardahan´ın ´Kurtuluş Yolu´ olarak düşündüğümüz ve 2011´den beri başlatıp, adım adım takip ettiğimiz dev projeler hamdolsun hayat buluyor. 
Ardahanımız artık ´Gemi, Tır ve Tren´in buluşacağı kavşağın adı oluyor. 
Karadeniz, Kafkasya ve Orta Asya´yı Ardahan üzerinden birbirine bağlayacak ulaşım koridorunun en zorlu eşiğinin aşılması için beklediğimiz iki dev müjdeyi dün Başbakanımız´ın ağzından aldık. Dünyanın en büyük 5. olacak ve yaklaşık maliyeti 2 Milyar TL olacak Sahara Tüneli ile Bakü Tiflis Ardahan ve Kars Demiryolu.
Bu projelerin hayat bulmasında ´Batı´da ne varsa Doğu´da da o olacaktır´ iradesini ortaya koyan Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza ve Sayın Ulaştırma Bakanımıza şahsım ve Ardahan adına teşekkür ederim. Küçük ama Güzel Ardahan´a Hayırlı Olsun.´´