ATALAY, BAŞBAKANA ARDAHAN´IN SORUNLARINI ANLATTI

ATALAY, BAŞBAKANA ARDAHAN´IN SORUNLARINI ANLATTI

AK Parti Ardahan Milletvekili...

        AK Parti Ardahan Milletvekili Prof.Dr. Orhan Atalay Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşerek Ardahan´la ile ilgili yapılan çalışmalar, sorun ve sıkıntılar hakkında bilgiler verdi.

      Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde yoğun genel kurul çalışmaları devam ederken, milletvekilleri ile bir araya gelen Başbakan Davutoğlu, son olarak AK Parti Ardahan Milletvekili Prof.Dr. Orhan Atalay´ında aralarında bulunduğu grubu kabul etti. Oldukça uzun süren görüşmede Başbakan Davutoğlu Ardahan iline özel ilgi gösterdi. Genel olarak Ardahan´da yürütülen yatırım ve çalışmaların değerlendirildiği görüşme esnasında Başbakan Ahmet Davutoğlu Ardahan´a özel önem, ilgi ve alaka göstererek Ardahan´ın sorunlarıyla yakinen ilgilendi.

        Başbakan Davutoğlu´nun Ardahan ile ilgili yapılan bütün çalışmaları yakinen takip ettiğini belirten AK Parti Ardahan Milletvekili Prof. Dr. Orhan Atalay, "Sayın Başbakanımızla oldukça verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Kendileri tüm Ardahan halkına selamlarını iletmemi istedi. Başbakan Davutoğlu inşallah en kısa zamanda ilimize gelerek halkımızla buluşacak" dedi.