ASLANTAŞ´IN KİTABI OKUYUCUYLA BULUŞTU

ASLANTAŞ´IN KİTABI OKUYUCUYLA BULUŞTU

Anadolu insanının bütün ...

      Şair Muzaffer Aslantaş´ın üçüncü kitabı Gurbet Gözleri kirapçılarda yerini alarak okuyucu ile buluştu. Uzun süren bir çalışmanın ardadın okuyucu ile buluşan kitap büyük beğeni topladı. Büyük bir titizlikle hazırlanan şiir kitabı uzun meşakatli bir o kadar keyfili bir sürenin ardından raflar yerini aldı. Bir çok konu üzerinde okuyucuların özlemlerine, fikirlerine tercüman olacağın görülen Gurbet Gözleri kısa zamanda gönülleri fet edecek.

     Çıldır ilçesinin Gölbelen (Urta) köyünde 1948 tarihinde dünyaya gelen Muzaffer Aslantaş. İlkokulu kendi köyünde ortaokul Çıldır ilçesinde Liseyi ise Kars-Sarıkamış ilçesinde okudu.

    1968 yılında Askere giden Aslantaş, asker dönüşü 1971-1972 yılları arasında bir süre İstanbul belediyesinde Zabıta memurluğu yaptı. 1973 yılından itibaren Emniyet teşkilatında görev yaptı. 1986 yılında kendi isteği ile emekli olan şair Aslantaş Sakarya iline yerleşti.

     Küçük yaşta şiir yazmaya başlayan Aslantaş 1973 yılında ?Gurbet Gözleri-1? 1997 yılında ikinci şiir kitabı ?Gurbet Gözler-2? yayınlandı. Şiir kitaplarında yer alan şiirlerinin konusu ?Vatan, Memleket, İnsan sevgisi, Gurbet, Özlem vs.? içerir.

      Şairimiz evli olup üç çocuk babasıdır.

Haber : Erkan Çelik / Balıkesir