AŞIK ŞENLİK KÜLTÜR DERNEĞİ ONURSAL BAŞKANI YUSUF KAYA VE KURUCULARDAN NASRETTİN BAVAŞ; ‘’ADAYIMIZ AV. ÖZCAN ALPARSLAN’’

AŞIK ŞENLİK KÜLTÜR DERNEĞİ ONURSAL BAŞKANI  YUSUF KAYA VE KURUCULARDAN NASRETTİN BAVAŞ; ‘’ADAYIMIZ AV. ÖZCAN ALPARSLAN’’

Mevcut başkan sayın Halil Sayak’ın ani ve herkesi üzen rahatsızlığı sonrasında ağustos ayında olağanüstü genel kurul kararı alan Aşık Şenlik Kültür Derneğinde genel kurul zamanı yaklaşırken

        Mevcut başkan sayın Halil Sayak’ın ani ve herkesi üzen rahatsızlığı sonrasında ağustos ayında olağanüstü genel kurul kararı alan Aşık Şenlik Kültür Derneğinde genel kurul zamanı yaklaşırken adaylar ve onlara destek verenler ortaya çıkmaya başladı. Seçimde bugüne kadar aday olacağını açıklayan Av. Özcan Alparslan ve eski başkanlardan Özdal Gündüz çalışmalarına aralıksız olarak devam ederken 25.06.2022 Pazar günü adaylardan Av. Özcan Alparslan’ın düzenlediği kahvaltı önemli isimleri bir araya getirdi.

        Pendik’te düzenlenen kahvaltıda kurucu ve onursal başkan Yusuf Kaya ile yine kurucular kurulunda olan ve Aşık Şenliklilerin önde gelen kanaat önderlerinden olan iş insanı Nasrettin Bavaş, eski başkanlardan Mehmet Bavaş,  Firgani Tükenmez, Yakup Karahan gibi isimler ile Av. Özcan Alparslan ve yönetim kurulu listesinde bulunanların katıldılar.

      Kahvaltıda Aşık Şenlik Kültür derneğinde yaklaşan seçim süreci ve süreç sonrasında derneğin planlanan faaliyetler ile yapılması öngörülen icraatları hakkında fikir alışverişi yapılırken toplantının sonunda görüştüğümüz Aşık Şenlik Kültür Derneği kurucu ve onursal başkanı sayın Yusuf Kaya ; ‘’ Artık dernekte bir köklü değişikliğin yaşanması gerektiği bu değişiklik ile derneğin daha faal bir hale gelerek kuruluştaki hedefledikleri amaçlara ulaşması gerektiğini belirterek mevcut olan her iki değerli başkan adayımız da bizler için kıymetlidir kazanan elbette Aşık Şenlik olacaktır ancak bu seçimde desteğimiz Av. Özcan Alparslan ve ekibine olacaktır’’ diyerek seçimdeki tarafını net olarak ortaya koydu.

      Yine toplantıya katılan Aşık Şenlik Kültür Derneği kurucular kurulu üyelerinden olan bölgenin kanaat önderlerinden sayın Nasrettin Bavaş ise kendisi ile yaptığımız mülakatta; ‘’İnanıyorum ki yine Aşık Şenliklilere yakışacak olgunlukta bir seçim yaşayacağız. Bende kıymetli kurucu ve onursal başkanımız gibi derneğimizde yeni bir kan değişimi olmasının gerektiğine inanlardanım o nedenle bu seçimde sayın Av. Özcan Alparslan ve ekibine destek olma kararı aldım.’’ Diyerek açık bir irade beyanında bulundu.

        Toplantı birlikte çekilen fotoğraflar ile sonlanırken pazar günü yapılan kahvaltı ve açıklamalar bir kez daha gösterdi ki bizleri yine çok çekişmeli ve demokrasi içerisinde bir seçim bekliyor.

 

Sinan KARAÇAY

Gazeteci Yazar