ARTIK İL DIŞINA GEREK KALMADI

ARTIK İL DIŞINA GEREK KALMADI

Ardahan´da...

    Ardahan´da yeni açılan iş yerlerine bir yenisi daha eklendi. Şehrin önemli bir eksikliği olan yangın söndürme tüpleri ve iş güvenliği ekipmanlarını vatandaşın hizmete sunan iş yeri faaliyete başladı.

    Ardahan Küçük Sanayi Sitesinde hizmete açılan işyeri ile, ilkyardım malzemeleri ile yangın söndürme ekipmanlarını  Ardahan´daki kamu kurumları ile işyerlerinin ihtiyacı olan malzemeleri şehrin dışına çıkmadan temin etme imkânı sağladı.

   Deneyimli çalışanları, güçlü tedarikçileri ve dinamik kadrosuyla kaliteli hizmet vermek ve böylece müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutabilmek için yangın tüplerinde dolum/bakım hizmetinin de verileceği yeni açılan iş yerindeki ürünlerin TSE belgeli olması ile Yangın Güvenliği, bunun yanında iş güvenlik ürünleri ile ilgili tüm ihtiyaç sahiplerine güvenilir ve zamanında hizmet sunabilecek.

   İşletme sahibi Özgür Murat Taştan yeni açtığı işyeri hakkında yaptığı açıklamada, ilk yardım malzemeleri ile yangın ekipmanların da standartlara uygun ürünlerin satışının yapılacağını bildirdi.

    Taştan; ?Bu doğrultuda ürün ve hizmet kalitesini üst seviyelerde tutarak, müşterilerimizin önce Can ve Mal Güvenliği sonra Kamu ve diğer kurumlar (sigorta şirketleri, iç denetim vs.) karşısında sorun yaşamalarını önlemeye yardımcı olmak öncelikli amacımızdır. Yangın güvenliği ürünlerimiz, ölüm, yaralanma ya da maddi hasara neden olan bir yangının çıkma olasılığını azaltmaya yönelik önlemler bütünüdür. Ayrıca İş Güvenliği Yasası gereği kamu kurumları dahil bütün işyerlerinde bulundurulması zorunlu ilkyardım ve iş sağlığı ekipmanlarını Ardahanlı vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz? dedi.

/resimler/2017-9/14/1139307114920.jpg