ARPAÇAY´DAN TEŞEKKÜR VE KANDİL MESAJI

ARPAÇAY´DAN TEŞEKKÜR VE KANDİL MESAJI

AK Parti Çıldır İl Genel....

    31 Mart Yerel seçimlerinde Çıldırda AK Partiden İl Genel Meclis üyeliğine seçilen Gürbüz Arapaçay seçim sonrası teşekkür ve kandil mesajı yayınladı. 

     Arpaçay yayınladığı mesajda ´´ Partimizin şahsımı aday gösterdiği günden itibaren, Sandık başında görev yapan kardeşlerimize, kampanya döneminde sahada bizimle birlikte koşan bize gönül vermiş parti üyelerimize evlerini, iş yerlerini bizlere açan kıymetli hemşehrilerimize; tüm ilçe teşkilatlarımıza, ana kademe, kadın ve gençlik kollarımızın yönetimlerine teşekkür ediyorum. Seçim bitmiş halkımız kararını vermiştir. Artık ilçemize ve köylerimize hizmet etme vaktidir. Yine hep beraber elele vererek hizmet edeceğiz.

     Bugün Kandil insan gönlünün aydınlandığı, toplumun manevi değerlerinin güç kazandığı, birlik ve beraberliğin pekiştiği, selamlaşmanın, paylaşmanın, barışın, komşuluk ve akrabalık hukukunun arttığı nadide gecelerdir. Rabbimizin sonsuz merhametine sığınarak bağışlanma dileyeceğimiz bu gecenin, günahlarımızın affına ve dualarımızın kabulüne vesile olmasını temenni ediyorum. Tüm hemşehrilerimin Mübarek Miraç Kandili´ni kutlar, ilçemize, şehrimize, ülkemize hayırlar getirmesini, İslam aleminin birlik ve beraberliğine, tüm insanlığın barış ve huzuruna vesile olmasını yüce Allah´tan niyaz ederim? dedi.